(foto) Vizitează cele mai colorate hoteluri din Europa

Отель-“Inntel-Amsterdam-Zaandam”-Амстердам
Foto: Cele mai colorate hoteluri din Europa PC: classtravel.com

Vacanța este perioada perfectă pentru a fugi de rutină și de zile sure, iată de ce tot mai des plecăm în destinații exotice cu mult soare. Cu toate acestea, în condițiile în care putem profita de beneficiile regimului liberalizat de vize, avem ocazia să vizităm și cele mai colorate hoteluri din Europa.

#1. Hotelul „Pantone” Belgia

 

PC: classtravel.com
PC: classtravel.com

Ce poate fi mai relaxant decât să te scufunzi în lumea culorilor Pantone? Fiecare cameră are specificul său, astfel, în acest hotel surprizele sunt la ele acasă, deoarece poți nimeri într-o cameră de culoare roz, galben sau portocaliu. Buna dispoziție este garantată, atunci când ești înconjurat de asemenea culori.

#2. Hotel „G & V Royal Mile” Edinburgh

 

PC: classtravel.com
PC: classtravel.com

Acest hotel este plin de viață și culoare. De la perne, până la draperii, acesta parcă ar vorbi cu vizitatorii, inspirându-le buna dispoziție.

#3. Hotel „CitizenM” Londra

 

PC: classtravel.com
PC: classtravel.com

Jocul de nuanțe și culori precum: alb, roșu și negru creează o atmosferă futuristă în această încăpere. Este imposibil să nu-ți placă acest hotel, nu doar datorită culorilor, dar și datorită luminilor, pe care poți să le programezi după bunul plac.

#4. Hotel „Inntel” Amsterdam

 

PC: classtravel.com
PC: classtravel.com

E ca și cum câțiva copii au strâns un lego enorm. Acest hotel seamănă cu o prăjitură mare, care așteptă să fie gustată. Această bizară clădire se înscrie perfect în stilul sofisticat al orașului.

#5. Hotel „Nhow” Berlin

 

PC: classtravel.com
PC: classtravel.com

Un exemplu relevant de stil, rafinament și gust. Chiar dacă în mare parte domină culoarea roz, nu vă veți simți ca în căsuța păpușii Barbie, ci mai mult într-o casă comodă din punct de vedere estetic.

#6. Hotel „Santos Porta Fira” Barcelona

 

PC: classtravel.com
PC: classtravel.com

Forma sofisticată și culoarea intensă a clădirii te vor opri, chiar dacă te grăbești. Dacă dorești să vezi panorama orașului, ar trebui să te cazezi la ultimul etaj pentru a contempla Barcelona de noapte.

#7. Hotel „Color Design” Paris

 

PC: classtravel.com
PC: classtravel.com

Ghici, este doar culoarea albă sau e o totală absență a albului? Dacă ai pus în mișcare circumvoluțiunile, atunci proprietarii hotelului au reușit să-și îndeplinească scopul. Fiecare etaj al hotelului este o combinație perfectă între culoarea neutră albă și alte nuanțe reci. E un hotel calm, dar în același timp plin de dinamism.

#8. Hotel „Colour” Frankfurt

 

PC: classtravel.com
PC: classtravel.com

Pentru a te numi „Colour” trebuie să corespunzi cerințelor, iar acest hotel de clasă medie chiar reușește să o facă, îmbinând perfect culori precum roșu, portocaliu, verde, galben.

#9. Hotel „Marques de Riscal” Spania

 

PC: classtravel.com
PC: classtravel.com

O combinație între roz și roșu excelentă. De fapt, sau este o metodă de a prezenta un vin, iar Franck Gehry a reunit nu doar culoarea, dar și formele vaporoase ale unui vin tradițional spaniol, sau designerul a băut prea mult vin înainte de conceperea proiectului.

#10. Hotel „Hesperia” Bilbao

 

PC: classtravel.com
PC: classtravel.com

E frumos oricum l-ai privi. Sunt combinate doar câteva culori, însă dacă îl privește de dimineață, îți creează o dispoziție însorită. Fațada clădirii este neutră, pe când balcoanele au fost atinse de curcubeu. Lumina pătrunsă prin sticla colorată nuanțează și interiorul camerei, aducând, odată cu primele raze de soare, un braț de voie bună.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente