6 evenimente pentru marți, 17 februarie

alex
Foto: Evenimentul IQuiz Ro - 117, PC: City Quest Кишинёв

Pentru marți, din nou ai parte de evenimente creative și distractive. Găsește evenimentul potrivit pentru ziua de 17 februarie.

#1. Ateliere handmade pentru copii – Maroc, ora 18:00

 

atelier

Ia-ți picii și veniți la un nou „sezon” de ateliere handmade. De această dată, atelierele noastre sunt dedicate Marocului, țară în care veți poposi pe parcursul următoarelor luni în cadrul Călătoriei culinare mediteraneene. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#2. Toastmasters, ora 18:00

 

toastmaster

Dacă dorești să-ți îmbunătățești abilitățile de public speaker, vino la orele Toastmasters, organizate în American Language Center. Mai multe detalii despre eveniment afli pe Facebook.

 

#3. Maidan, ora 19:00

 

tipografia

Proiecția filmului documentar „Maidan” (2014), în regia lui Serghei Loznița, care prezintă cronicile evenimentelor din piața Майдан Незалежності, de la protest pașnic, până la confruntările sângeroase cu poliția și victimele provocate de Unitatea specială „Berkut”. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#4. IQuiz[RO]-119 (Primul joc al sezonului 11), ora 19:30

 

iquiz

IQuiz este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din capitală. Acesta este un concurs care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă acea echipă care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârşitul tuturor rundelor. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#5. EN Quiz – 97, ora 20:00

 

enq

Jocul va consta din 5 runde, fiecare având câte 12 de întrebări. Va câștiga echipa care va avea cele mai multe puncte. Mai multe detalii vezi aici.

 

#6. Kingsman: Serviciul Secret, ora 21:00

 

Filmul are la bază seria de benzi desenate cu acelaşi nume creată de Mark Millar, în care, Firth îl va interpreta pe Unchiul Jack, un super-spion al MI6 care îl ia sub aripa sa pe Gary, un pierde-vară care are norocul să îi fie nepot şi din care speră să facă un bărbat respectabil şi un spion de nota 10. Mai multe detalii despre orar găsești aici.

Distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente