(foto) Ultimele tendințe în materie de cadouri etalate la un târg handmade din Chișinău

Безымянный
Foto: Târg handmade

Dragostea plutește în aer și asta datorită îndrăgostiților care aleargă, în lung și-n lat, în căutarea unui cadou perfect, pentru a-și bucura a doua jumătate de Ziua Îndrăgostiților.

Ajunul sărbătorii Valentine’s Day e mereu un pic emoționant, deoarece dorești să găsești cadoul potrivit persoanei iubite.

Pentru a ajuta, în materie de cadouri, tinerii îndrăgostiți, a fost organizat un târg handmade în incinta cafenelei Sky Bar pe data de 7 februarie. Aici au fost expuse la vânzare obiecte confecționate de meșterii artizani din capitală. Aici putea fi găsit totul, chiar și un pic mai mult, începând cu pieptene pentru barbă și jucării de pluș, până la cactuși.

De ce handmade? Pentru că, în primul rând, un cadou realizat manual, ba mai mult, într-un singur exemplar, e mult mai rafinat decât unele chestii banale, regăsite la tot pasul. Un alt avantaj poate fi considerat și prețul mic, care, uneori, cu adevărat tentează.

Oaspeții au avut posibilitatea nu doar să procure, dar și să participe la un mic atelier, la care erau instruiți cum să realizeze, cu propriile mâini, ceva simplu, dar drăguț.

Prețul darurilor a variat între 20 și 250 lei, de aceea, majoritatea vizitatorilor au profitat de posibilitatea de a pleca acasă cu pungi pline și grele.

 

1
Jucării realizate manual
2
Îmi este cald cu tine
3
Cutii pentru păstrarea bijuteriilor. Semne de carte originale
4
Doresc să fiu motivul fericirii tale

Meșterul care confecționează motănașii îl găsiți aici.

5
Pernuțe aromate
6
Accesorii din lemn
7
Pieptene pentru barbă și mustață
8
Agrafe pentru păr
9
Pisicuțe jucăușe
10
Lumânări aromate
11
Compoziție florală
12
Păpuși handmade
14
Inscripții din lemn
15
Pernuțe cu imprimeu personalizat
13
Păpușă îngeraș
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente