Recomandări de evenimente pentru ultima zi a lunii ianuarie

large (1)
Foto: PC: weheartit.com

Ultima zi a lunii ianuarie ne aduce evenimente interesante care ne promit distracție, muzică, relaxare, motivație, lecturi și multă creativitate. Iată 9 evenimente la care puteți merge astăzi.

#1. Casting Mandarina Models

event1

Fetele care au între 14 și 22 de ani, înălțimea între 1,72 și 1,81 m și-și doresc o carieră internațională de model, sunt așteptate între orele 10:00 și 18:00 la SALT Moldova, Str. Eminescu nr. 55 pentru un casting. Detalii despre eveniment, vedeți pe Facebook.

 

#2. Seminar motivațional cu Lilia Ojovan

event 3

Lilia Ojovan dă startul unei serii de seminarii motivaţionale pentru a vă ajuta să descoperiţi ce putere se ascunde în voi și pentru a vă arăta că fericirea e la îndemâna oricui. Seminarul începe la ora 15:00 și are loc la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”. Pentru detalii, accesați pagina de Facebook.

 

#3. Queer Weekend

event 4

Începând cu ora 17:00, la Spălătorie are loc Proiecția filmului „Bent” (1997). Proiecția este dedicată Zilei Internaționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului. Va urma o discuție liberă la tema: „Cum să facem ca vocile persoanelor LGBT+ din Moldova să fie auzite mai bine?” și de la 20:30 – proiecția filmului „Pride” (2014) de Matthew Warchus. Detalii vedeți pe Facebook.

 

#4. POT – Semifinala 2

event5

Sunteți invitați la cea de-a doua semifinală a concursului „Pot Music” unde vor participa trupele:
Harmasar, The Blast, Hell-o. Evenimentul începe la ora 18.00. Intrarea este liberă. Vedeți aici mai multe detalii.

 

#5. Spectacolul „Lacul Lebedelor”

event 6

Începând cu ora 18:00, puteți urmări celebrul spectacol de balet „Lacul Lebedelor” de P. Ceaikovski la Teatrul de Operă și Balet Maria Bieșu. Pentru detalii, accesați pagina de Facebook.

 

#6. Lansare de carte

event 7

Lansare de carte la Uptown. Doina Lungu ne promite un eveniment mai puțin sângeros, decât subiectul cărții. „Simfonia unui Criminal” este primul thriller scris în Moldova. Evenimentul începe la ora 18:00. Vezi detalii pe Facebook.

 

#7. Spectacolul „Chirița în Provincie”

event 10

Petrece seara comic și interesant alături de Chirița de la Teatrul Eugen Ionesco. Spectacolul începe la ora 18:30. Detalii despre bilete și rezervări, aflați de pe iticket.md.

 

#8. Acoustic Night cu Wonder City

ebent 9

„Maze Cafe” te invită la o nouă seară cu muzică acustică. Vei avea parte de o seară cu sunet viu de chitară acustică, chitară bas, tobe și elixirul vocal al band-ului Wonder City. Intrarea  este liberă. Evenimentul începe la ora 20:00. Pentru detalii, accesați iticket.md.

 

#9. Swag House Party

event 8

Seara, de la 22:00 ne distrăm la Tipografie la o petrecere mai puțin obișnuită. Pe muzică bună și în atmosferă degajată, continuăm să dansăm până dimineața. Intrarea – 50 de lei. Pentru detalii despre eveniment, accesați pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente