6 evenimente pentru miercuri, 14 ianuarie

large
Foto: PC: weheartit.com

Ziua de miercuri ne aduce evenimente frumoase: expoziții, spectacole și petreceri de Anul Nou pe stil vechi. Iată evenimentele la care poți merge astăzi, 14 ianuarie.

#1. ITCoffee #32. First meet-up in 2015

event 2

Ești invitat la primul IT Coffee din anul 2015. Ca de obicei, te așteaptă o dimineață deosebită cu discuții despre evenimente IT, noile tehnologii și trenduri în domeniu. Evenimentul are loc la Panna Cotta (G. Bănulescu-Bodoni 22), începând cu ora 09:00. Mai multe despre eveniment, găsești pe Facebook.

 

#2. Where are your HANDMADE decorations?

event

Lingua Franca desemnează câștigătorul concursului decorațiilor handmade. Încarcă o fotografie cu decorația ta, pe pagina de Facebook a evenimentului, roagă-ți prietenii să pună Like și poți primi un dar-surpriză din partea organizatorilor.

 

#3. Vernisajul Dumitru Fusu

event 3

La Muzeul Național de Artă al Moldovei are loc expoziția comemorativă Dumitru Fusu, la care vor fi prezentate 77 lucrări de grafică realizate în perioada anilor 1960 – 1980. Evenimentul se începe la ora 15:00. Mai multe detalii, găsești pe Facebook.

 

#4. Spectacolul „Liliacul”

even 5

Seara o petrecem într-o atmosferă elegantă și deosebită la Teatrul de Operă și Balet, unde va fi prezentată opereta în trei acte de J. Strauss – Liliacul. Evenimentul începe de la ora 18:00. Detalii despre spectacol și bilete găsești pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

#5. Sex & Perestroikaevent 6

La Tipografie rulează „Sex & Perestroika”, spectacol după romanul cu același nume de Constantin Cheianu. Evenimentul se începe la ora 19:00. Detalii despre bilete – pe Facebook.

 

#6. Old New Year Party

event 7

Cei care nu renunță atât de ușor la atmosfera de sărbători, sunt invitați la o petrecere de Anul Nou pe stil vechi la Propaganda Café (Șciusev 70). Petrecerea se începe la ora 20:00. Detalii despre eveniment – pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente