6 idei de evenimente pentru marți, 13 ianuarie

couple_snow_rain_love
Foto: Evenimentele pentru marți, 13 ianuarie, PC: 1hdwallpapers.com

Pentru această zi de marți, găsește în lista noastră filme și evenimente, care te vor ajuta să te odihnești de rutina cea de toate zilele.

#1. O noapte la muzeu 3, ora 13:30

Aventurile celei de-a treia părţi a seriei au loc în celebrul British Museum din Londra! În centrul atenţiei se află, ca de obicei, descurcăreţul Larry (Ben Stiller), care va avea de furcă cu un faraon (Ben Kingsley) readus la viaţă cu ajutorul unei tăbliţe magice. Larry va fi ajutat de către prietenii săi din părțile anterioare ale filmului. Orarul filmului îl găsești aici.

 

#2. Al șaptelea fiu, ora 16:50

Thomas Ward este al şaptelea fiu şi a fost dat în ucenicie Vraciului din părţile locului. Misiunea lui este grea. Vraciul este neprietenos şi mulţi ucenici au dat greş înaintea lui. Vrând-nevrând, Thomas trebuie să înveţe să alunge stafiile, să întemniţeze vrăjitoarea şi să supună duhurile. Dar, după ce este păcălit să o elibereze pe Mama Malkin, cea mai rea vrăjitoare din Comitat, iadul se dezlănţuie. Orarul filmului îl găsești aici.

 

#3. IQuiz[RO]-114, ora 19:30

2

IQuiz este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din capitală. Acesta este un concurs, care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă acea echipă, care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârşitul tuturor rundelor. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#4. Los Bandidos de Reggaeton, ora 20:30

reggaeton

Social Dance Studio „Alma Cubana” vă provoacă să învățați unul dintre cele mai sexy dansuri din lume – reggaeton. Mai multe detalii despre lecția de dans afli aici.

 

#5. John Wick, ora 20:30

Atunci când fostul killer este obligat de un mafiot rus să reintre în joc, el îşi vânează adversarii, nemilos şi tenace, ca în vremea când aceste trăsături îl transformaseră într-o legendă a lumii interlope. Privește-l pe Keanu Reeves în noul său film John Wick. Orarul filmului îl găsești aici.

 

#6. Exodus: Regi și Zei, ora 20:50

Ridley Scott ne poartă în vremuri imemoriale, descriind în premiera lunii decembrie exodul evreilor din Egipt, în căutarea Pământului Făgăduinţei, sub conducerea lui Moise (Christian Bale). Unul dintre cele mai captivante fragmente ale Bibliei are parte de o nouă ecranizare, cu efecte speciale de ultimă generaţie. Orarul filmului îl găsești aici.

Distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente