Ghetele din „Back to the Future” vor fi lansate în 2015

ghete
Foto: Ghetele Nike apărute în „Back to the Future II” vor fi lansate în curând, PC:: filmgarb.com

Fanii filmului „Back to the Future” vor putea procura, în curând, ghete marca Nike, care au apărut în producția de film de acum 20 de ani.

Arta imitării produselor din filme ia viață. Un bun exemplu –  unul din directorii Nike a cofirmat că compania lucrează asupra elaborării modelului de ghete ale lui Marty McFly, eroul principal din filmul „Back to the Future”. Se presupune că ghetele for fi puse în vânzare în acest an, întrucât acestea au apărut în partea a doua a filmului „Back to the Future”, acțiunea căruia se petrecea în anul 2015, informează Mashable.

Din păcate, data exactă a lansării Nike Air MAG nu a fost spusă, precum și prețul ghetelor este ținut în secret. În ghete vor fi încorporate „șireturi de alimentare” care, cel mai probabil, se vor lega singure – la fel ca în film. De asemenea, 1500 de perechi vor fi oferite fundației lui Michael J. Fox, care se ocupă de susținerea persoanelor ce suferă de boala Parkinson. Ghetele vor fi date la licitație pentru a aduna bani în fondul lui Fox. Actorul Michael J. Fox, care a jucat în rolul principal al trilogiei „Back to the Future”, suferă de această boală incurabilă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente