A procurat un PlayStation 4, dar a găsit pietre în cutie

140620-playstation-mn-1530_4fda7b5d1a1581a023cef567f94432c4
Foto: A găsit o cutie plină cu pietre în loc de PlayStation-ul 4 procurat, PC: nbcnews.com

Un locuitor din Denver, statul Colorado, a rămas cu impresii neplăcute în urma unei cumpărături în Wallmart.

Fiind în regiunea Stapleton a aceluiași stat pe data de 19 decembrie, Igor Baksht a trecut pe la Wallmart pentru a procura un Sony PlayStation 4 în dar pentru nepoata sa în vârstă de 13 ani. Un vânzător îi spuse că această cutie a fost întoarsă centrului comercial, fiind neașteptat de grea. Igor Baksht nu se aștepta însă ca, verificând cutia înainte de a o împacheta pentru Crăciun, să găsească pachete cu pietre în loc de consola și controllerul PS4, anunță International Business Times.

Încercând să întoarcă așa-numita „cumpărătură” timp de 24 de ore, lui Igor i s-a spus că trebuie să o ducă la Walmart-ul din Stapleton, însă un alt vânzător a refuzat să accepte și să verifice cutia, afirmând că este imposibil ca aceasta să se întâmple în acel centru comercial.

Totuși, Baksht a fost contactat de către oficialii companiei pe data de 24 decembrie și acestuia i-au fost rambursați banii.

Nu este pentru prima dată când rețeaua de centre comerciale a fost păcălită de cumpărătorii săi. În timpul sezonului de sărbători din anul 2012, un cumpărător a procurat un Nintendo 3DS din Walmart și la fel găsise o cutie plină cu pietre.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente