Un tânăr din Chișinău este suspectat de furt de anvelope

img_20140628_135917
Foto: PC: igp.gov.md

Un tânăr de 26 de ani, din Capitală, este suspectat de furt de anvelope. Acesta a fost reținut, în noaptea de 26 decembrie, curent, de către inspectorii de patrulare, în timp ce se deplasa cu un automobil de marcă “BMW”, pe strada Mircești din sectorul Râșcani al municipiului Chișinău.

Astfel, în jurul orei 23:00, automobilul respectiv, cu viteză excesivă, a fost observat de polițiști ieșind din curțile caselor amplasate pe strada Mircești. Fiind stopat de forțele de ordine, în salonul și portbagajul automobilului au fost depistate patru anvelope uzate.

Fiind întrebat de inspectori, suspectul a declarat că le-a procurat de la un amic. Întru elucidarea tuturor circumstanțelor și neclarităților pe acest caz, tânărul a fost condus în incinta IP Rîșcani pentru audieri.

În scopul prevenirii furturilor de accesorii auto, Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă cetățenii să-și doteze mașinile cu sisteme de alarmă și să le parcheze pe timp de noapte doar în locuri iluminate. Totodată, sugerăm șoferilor să inscripționeze numărul de înmatriculare al automobilului pe obiecte ușor demontabile, pentru a putea fi identificate ulterior.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente