(video) Pe platforma Code Babes găsești lecții utile pentru a studia domeniul IT

css code babe
Foto: Lecția de CSS pe CodeBabes.com, PC: Captură #diez

Dacă dorești să devii specialist în IT, dar ai absolvit o altă facultate, nu te întrista. Există diferite metode de studii.

Recent, #diez a postat o selecție de platforme web care ar putea să te ajute la studii independent de facultatea aleasă, iar trei dintre site-uri se specializează anume pe cursuri în domeniul științelor exacte, matematicii și IT-ului. În acest articol, #diez îți va povesti despre un portal destul de drăguț, de unde vei putea studia mai multe despre programare și web-developing, tutorialele fiind predate de către fete foarte frumoase. Este vorba despre portalul CodeBabes.com.

În cadrul acestui portal, vei găsi cursuri video pe așa subdiviziuni ale IT-ului ca internetul, SEO, HTML, CSS, limbajul PHP și programarea. Cursurile sunt împărțite pe nivelele de „virgini” (sau popular spus – pentru începători), intermediari și avansați. La moment, pe site sunt disponibile 32 de lecții.

Deși unul din utilizatori a remarcat tristețea faptului că domnișoarele sunt expuse drept instrument pentru studii în cazul portalului, informația predată în tutoriale este utilă specialiștilor de toate nivelele.

Urmărește pagina oficială a proiectului Code Babes, precum și pagina de Facebook și susține această inițiativă de a învăța programare printr-un mod mai neobișnuit.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente