Ce evenimente să nu ratezi marți, 23 decembrie

mainpic
Foto: Ce evenimente să nu ratezi în această marți, PC: hdqwalls.com

Sărbătorile se apropie rapid, iar cu această ocazie, avem oportunitatea de a merge la numeroase concerte. Pe lângă toate, beneficiem și de evenimente cultural-intelectuale, pe care echipa #diez ți le-a pregătit în această listă.

#1. Workshop: Libertate și responsabilitate în familie, ora 16:00

event1

Biblioteca Academiei de Științe a Moldovei (str. Academiei 5 A), Direcţia generală educaţie, tineret şi sport a Consiliului municipal Chişinău, în parteneriat cu Academia de Ştiinţe a Moldovei şi Platforma ştiinţifică „Socrate”, organizează workshopul „Libertate și responsabilitate în familie”, activitate destinată tinerelor cu vârsta de 18-28 de ani. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#2. Spectacolul „Notenkraker” sau „…Al cincilea anotimp…”, ora 18:00

event2

Spectacolul „Notenkraker” sau „…Al cincilea anotimp…” este preconizat pentru toate vârstele și, cu siguranță, exponenții tuturor vârstelor vor avea prilejul de a recolta profitul moral scontat, atât de necesar societății, ce vine să ne îndemne să realizăm acțiuni importante întru a pune stăpânire reală pe un viitor decent. Locația: Teatrul „Ginta Latină”. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#3. Festivalul Național „Colinde, Colinde”, ora 18:00

event6

Chișinău Youth Orchestra te invită să admiri 250 de coriști din toată țara, interpretând în cor unit colinde naționale și internaționale. O imagine de vis care vine să întruchipeze spiritul autentic al Sărbătorii de Crăciun. Prețul unui bilet este de 50 de lei, iar locația e Palatul Republicii. Mai multe detalii despre eveniment afli pe pagina iTicket.

 

#4. O seară de colinde românești, ora 18:00

event7

Ești invitat să asculți câteva suite de colinde românești, precum și alte piese excepționale pentru sărbători. Prețul unui bilet este de 50 de lei, iar locația e Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”. Mai multe detalii afli pe pagina iTicket a evenimentului.

 

#5. Tai Chi, ora 18:30

event3

În fiecare marți și joi, până pe 31 decembrie, ești invitat să meditezi împreună cu membrii comunității Art Labyrinth. Mai multe detalii despre eveniment afli pe pagina de Facebook.

 

#6. Dezbatere publică: „E sărbătoare…iar!”, ora 19:00

event4

În ajun de sărbători, explorăm tema zilelor de odihnă și a numărului lor optimal în calendarul moldovenilor. Ai ocazia să asculți dezbaterile dintre două echipe, formate din Andre Lu Tenco cu Dumitru Alaiba, precum și Constantin Albot cu Andrei Panici. Locația: Propaganda Café. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#7. IQuiz[RO]-113, ora 19:30

event5quiz

IQuiz este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din capitală. Acesta este un concurs, care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Locația: Pizza Celentano. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

Distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente