Se întâmplă uneori că un minut nu trece fără a avea un selfie sau o altă poză a mediului tău. Acum ai posibilitatea să le redactezi rapid și ușor, alegând unul din editorii foto propuși mai jos.
#1. Pixlr Express
Acest editor foto oferă posibilitatea de a profita de peste 100 de efecte, de funcții ca înrămarea pozei, schimbarea dimensiunilor și întoarcerea pozei, funcția de automatizare a calității pozei, ștergerea efectului ochilor roșii și chiar înălbirea dinților.
Platformele de utilizare sunt iOS și Android.
#2. Snapseed
Interfața editorului este extrem de comodă, rapidă și practică. În acesta este adunat tot necesarul corecției primare a fotografiei, inclusiv și redactarea luminozității, saturației și contrastului pe diferite părți ale imaginii, diametrul căreia, de asemenea, poate fi setat. În plus, aplicația lucrează destul de rapid. Platformele de utilizare sunt pe iOS și Android.
#3. Photoshop Express
Aplicația dată probabil nu va fi un analog profesionist al Photoshop-ului, însă este potrivită pentru redactarea primară a imaginilor. În această aplicație, sunt câteva funcții gratuite: 10 frame-uri, 10 filtre, corectarea expoziției, luminozității și contrastului, saturației și tonurilor color, eliminarea efectului ochilor roșii. Pentru o contribuție financiară adițională, vei putea utiliza alte funcții în plus. Aici poți găsi variantele potrivite pentru iOS și Android.
#4. Pix: Pixel Mixer
Un redactor foto foarte simplu și interesant. El este cunoscut multora. E creat și executat într-un mod calitativ. El conține 30 de filtre, peste 20 de texturi și aproape aceeași cantitate de frame-uri. Aici poți găsi variantele pentru iOS și Android.
#5. PicsArt Photo Studio
Această aplicație permite crearea colajelor, schimbarea filtrelor, dirijarea tonurilor și culorilor pozelor, adăugarea unor texte, eliminarea efectului ochilor roșii și multe altele. În plus, vei putea crea imagini desenate. Aici vei găsi aplicațiile pe platformele iOS și Android.
#6. Pixlromatic
Rapiditatea aplicației și interface-ul acesteia sunt aspectele plăcute ale Pixlromatic. În plus, aplicația dată conține o mulțime de efecte speciale, frame-uri și filtre non-standarde. Apropo, întreaga versiune, prin care vei profita de peste 100 de efecte, 100 de frame-uri și 200 de texturi costă doar un dolar. Aici găsești versiunile pentru iOS și Android.
#7. Muzy
Aplicația e foarte simplă și multifuncțională – prin ea vei putea să faci colaje din imagini, să te joci cu o multitudine de frame-uri, să te folosești de un redactor incorporat pentru imagini și chiar să adaugi texte. Aici găsești versiunile pentru iOS și Android.
#8. Camera360 Ultimate
O cameră cu un număr impresionant de funcții și o interfață reușită. Această aplicație deja de trei ani este pe piață, iar developerii au adăugat o mulțime de funcții de-a lungul timpului. Aici găsești versiunile pentru iOS și Android.
#9. Phonto – Text on Images
Poți crea poze unice, adăugând texte proprii. Vei beneficia de o mulțime de funcții și fonturi presetate. Vei putea chiar să adaugi fonturile tale. Dacă vei contribui cu câțiva dolari, vei primi un pachet funcțional, însă pentru necesitățile de zi cu zi, funcțiile oferite gratuit vor fi suficiente. Aici vezi aplicațiile pentru iOS și Android.
#10. Camera Awesome
Prin această aplicație vei putea filma video, vei beneficia de circa 100 de efecte, peste 30 de frame-uri și texturi, o mulțime de setări pentru a alege variantele potrivite pentru expoziție și multe altele. Versiunea întreagă este disponibilă pentru o sumă adițională, însă ceea ce este pentru început, este mai mult decât suficient. Din păcate, această aplicație are doar versiunea de iOS.
#11. PhotoWonder
Prin această aplicație vei putea crea colaje, redacta poze unice, utiliza efecte și suprapune diferite filtre. Această aplicație este diferită de restul prin funcția de preview a imaginii, înainte ca să aplici un filtru sau altul. Aici găsești versiunile de iOS și Android.
Editare plăcută a pozelor!