(video) Aplicația de smartphone care transformă parbrizul în GPS

hudway
Foto: Hudway PC: greatnews.ro

Un grup de specialiști ruși în programare au creat o aplicație pentru smartphone, care îți proiectează traseul GPS pe parbrizul automobilului. Hudway este deja în magazinul virtual de aplicații pentru gadgeturile Apple și va fi disponibil inclusiv pe smartphone-urile cu sistemul de operare Android.

Practic oricine ar putea să o utilizeze, fiindcă aplicația „Hudway” este destul de simplu de utilizat și nu are nevoie de setări complicate. Aceasta are un contrast foarte puternic, iar atunci când smartphone-ul este pus pe bordul mașinii, cu fața în sus, imaginea, traseul pe care trebuie să-l urmezi, se reflectă în parbriz. Aplicația a fost gândită astfel încât, când te afli la volanul automobilului, pentru a nu-ți distrage atenția, informațiile care se reflectă să fie destul de simple, așadar îți arată în cât timp trebuie să faci la stânga ori la dreapta, respectiv viteza cu care te deplasezi.

Aplicația se pare că este utilă, mai ales atunci când condițiile de vizibilitate nu sunt foarte bune, iar șoferul trebuie să fie extrem de atent la drum.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente