Câteva activități pe care le poți face sâmbătă, 13 decembrie

kiriak
Foto: Chișinăul de iarnă, PC: Alexandru Kiriak Kiri

Pentru că e weekend, trebuie neapărat să cutreieri orașul în căutarea unor evenimente interesante și utile minții tale creative. Urmărește acest articol pentru a afla care sunt evenimentele, care te așteaptă în această sâmbătă.

#1. Moldova Youth to Business, ora 08:45

event6

Moldova Youth to Business Forum reprezintă o platformă pentru dialogul dintre tineri şi mediul corporativ din țară. Această ediție va fi a treia organizată în Moldova. Mai multe detalii despre realizarea evenimentului, temelor și agendei afli pe pagina iTicket.

 

#2. Târgul Darurilor de Crăciun, ora 09:00

event1

Dacă dorești să oferiți cadouri inedite și autentice în acest an, de sărbători, ești invitat să vizitezi Târgul Darurilor de Crăciun.Locația: MoldMart (bd. Moscovei, 9). Mai multe detalii despre eveniment afli pe Facebook.

 

#3. Book Club, ora 11:00

 

A_Christmas_Carol_hq_wallpaper

Ești invitat să vii la American Language Center pentru a discuta cartea „A Christmas Carol” de Charles Dickens. Tema ta pentru acasă e să ai cartea deja citită. Pentru mai multe detalii, accesează pagina de Facebook a evenimentului.

 

#4. târgUȘOR de Crăciun

 

event11

Vei avea ocazia să găsești și să procuri decorațiuni de Crăciun, propuneri inedite de cadouri pentru cei dragi, dar și o sumedenie de surprize. Mai multe detalii despre târg afli aici.

 

#5. Târgul Național al Covorului „Covorul dorului”, ediția I, ora 11:00

event2

Obiectivul evenimentului este de a promova ţesutul covoarelor şi ale altor textile din lână şi de a contribui la promovarea covoarelor basarabene pe plan naţional şi internaţional. Mai multe detalii afli pe pagina de Facebook.

 

#6. Conferință de Psihologie Practică, ora 12:00

event3

Tema conferinței va fi „Particularități Psiho-Sociale ale Sistemului de Personalitate”. În cadrul conferinței vom fi 5 speakeri, care vor aborda 5 teme interesante. Mai multe detalii despre eveniment afli pe pagina de Facebook.

 

#7. De la mame pentru mame, ora 17:00

event7

În ajun de Crăciun, pentru al patrulea an consecutiv, Misiunea Socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei organizează campania „De la Mame pentru Mame”. Proiectul are drept scop sprijinirea cuplurilor mamă – copil aflate în dificultate. În acest sens, vor fi realizate 2 acțiuni cheie, menite să pună în valoare rolul important al solidarității, dragostei de aproapele și bucuriei de a dărui: evenimentul cultural de caritate „De la Mame pentru Mame” (13 decembrie) și târgul cu vânzarea jucăriilor de brad (20 – 21 decembrie). Mai multe detalii despre eveniment afli pe pagina iTicket.

 

#8. Seara poetică, ora 17:00

event4

Dacă ai nevoie de o seară de refugiu în poezie, vino la Art Labyrinth pentru a participa la battle-uri poetice și la degustarea unui ceai minunat. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#9. Cântăreața Cheală, ora 19:00

event5

 

Proiectul „Etajul 5” prezintă piesa „Cântăreața cheală” după E. Ionesco. Locația: Tipografia 5. Mai multe detalii despre eveniment și rezervarea biletelor afli aici.

 

#10. Lansarea Albumului Bass Turbat @ Tipografia 5, Chișinău

 

bass

Bass Turbat ajunge pentur prima dată în republica Moldova! Cu această ocazie va lansa albumul de debut “Lumini în abis“, pe 13 decembrie în club Tipografia 5. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente