Acceptă provocarea și fii mai bun în stil CTJM

539815_10151780533552397_888979564_n
Foto:Campania „Fii mai bun în stil CTJM” 2013 PC: Facebook/CTJM

Tradițional, echipa Centrului Tânărului Jurnalist din Moldova se alătură campaniilor de sărbători cu scopul de a ajuta familiile social vulnerabile. În acest an, campania se va desfășura într-un format inedit – printr-o provocare.

Campania se desfășoară între 4 – 23 decembrie 2014. Echipa CTJM a provocat inițial un număr prestabilit de jurnaliști notorii din Republica Moldova, care au dat startul și au avut drept sarcină să provoace alte două persoane, cu scopul de a forma un lanț informativ și de a răspândi inițiativa organizației publicului larg, astfel ca fiecare cetățean să aibă posibilitatea de a se implica.

Persoanele provocate vor putea participa în cadrul campaniei, donând „pungi sociale”, care ar cuprinde un set minim de produse strict necesare. Echipa CTJM va crea o listă-model cu produsele alimentare, care ar fi bine să se regăsească în fiecare pungă de acest tip.

Toate bunurile vor fi colectate în oficiul CTJM-ului, str. Vlaicu Pârcălab, 52, of. 907, ULIM, Chișinău, pe parcursul zilelor 4 – 17 decembrie 2014. Ulterior, în intervalul 21 – 23 decembrie, pungile vor fi donate unor familii social vulnerabile din republică.

Campania „Fii mai bun în stil CTJM!” se organizează pentru a V-a oară, iar conceptul a fost inițiat în anul 2011.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente