(foto) „HotDoc” – câștigătoarea primei semifinale a TVC-ului mediciniștilor

DSC_1561
Foto: PC: USMF

„HotDoc” este echipa studenților de la Medicină generală, anul II, care a câștigat prima semifinală a TVC-ului mediciniștilor din acest an. Locul II a fost obținut de echipa BlendAhMed, anul II, Facultatea de Stomatologie, locul III – echipa UZZI, anul I, Medicină generală, iar pe locul IV s-a plasat echipa SunnyPeople – reprezentantele specialității Sănătate Publică a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”.

Aceste patru echipe s-au întrecut joi, 4 decembrie, în tot felul de glume, sketch-uri, parodii, imitând diferiți actori politici și prezentând, sub aspect comic, situația țării noastre, mai ales acum, după alegeri. De asemenea, concurenții au făcut haz de unii interpreți de muzică populară și au redat momente haioase dintre studenți și profesori etc.

O noutate pentru echipele acestei ediții a fost participarea la concurs a studenților străini împreună cu cei autohtoni. Astfel, în componența echipei BlendAhMed a participat un tânăr din Israel, iar în „HotDoc” – unul din India, ambii fiind studenți la medicină. Participarea lor a adus echipelor din care au făcut parte mai multă admirație din partea spectatorilor și a juriului.

Emil Ceban, prorector pentru educație și probleme sociale, prezent la TVC-ul mediciniștilor, și-a exprimat aprecierea pentru „glumele inteligente” prezentate de toți concurenții și, în special, pentru curajul „boboceilor” din anul I (UZZI), care au avut o prestație foarte bună în concurs.

TVC-ul mediciniștilor a fost organizat cu suportul Asociației Studenților și Rezidenților în Medicină. Pe lângă laude, aprecieri și diplome de participare, echipele au primit și premii bănești de la 800 până la 2.000 lei.

A doua semifinală a TVC-ului mediciniștilor va avea loc în luna februarie 2015.

 

dsc_1585

dsc_1605 (1)

dsc_1573

dsc_1570

dsc_1551

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente