„Arată-ți pădurea” și poți câștiga o călătorie pentru doi, în Spania

86682_blondes-women-forest-photography-cameras-macro-fotography-photo-camera-shirt-unbuttoned-photographer_wallpaperswa.com_21
Foto: Fotografie simbol PC: wookmark.com

„Arată-ți pădurea” este un concurs fotografic internațional, care te provoacă să arăți prin fotografii, cum pădurile ne protejează și cum noi le putem proteja pe acestea.

Potrivit Edu-Active, concursul este organizat de Forest Europe și include două categorii la care poți aplica:

# Fotografii făcute cu telefonul mobil
# Fotografii făcute cu aparatul de fotografiat

Tot ce trebuie să faci, este să te înscrii în concurs cu una sau mai multe fotografii în care este reflectată o pădure din Europa. Fotografia trebuie să sugereze, de asemenea, rolul pe care pădurile îl au în protejarea mediului înconjurător, precum și ce putem noi să facem pentru a le proteja.

Premii:

Premiul cel mare reprezintă o călătorie pentru doi, în Spania, la o pădure dintr-o arie protejată. Premiul include cazarea și biletul de călătorie.

Premiul II –  o cameră de fotografiat Nikon D3100 și o husă de protecție.

Premiul III – două articole de îmbrăcăminte de munte: o pereche de pantaloni și o giacă de iarnă.

Premiul IV – Toți utilizatorii înregistrați pe site-ul concursului vor intra în tragerea la sorți pentru 5 premii de la  „Secrets of Galicia artisan products”, care includ: miere, castane, gem, tort, ciocolată și alte dulciuri, precum și cartea „The Sacred Forest of Lugo”.

Pentru a aplica, trimite fotografiile tale, până pe 8 februarie 2015. Mai întâi, înregistrează-te online, după care îți poți încărca fotografiile aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente