(foto) 6 tendințe în modă ce nu vor ieși niciodată din vogă

collage
Foto: PC: colaj #diez

Tuturor ne place să facem cumpărături, în special în perioada reducerilor, când orice piesă frumoasă te îndeamnă să o iei cu tine acasă, indiferent dacă ai nevoie cu adevărat de ea sau nu. Cu toate acestea, multe dintre noi cădem prinse în capcană în astfel de momente, de aceea este esențial să ne creăm de acasă o imagine despre ceea ce dorim să cumpărăm.

Pentru astfel de momente ca reducerile, care se apropie odată cu începutul sărbătorilor de Crăciun, #diez îți propune să îți procuri acele piese, care știi sigur că vor rezista în timp și nu vor ieși din modă în următorul sezon. Vezi mai jos 6 articole de îmbrăcăminte pentru femei, pe care ar trebui să le transformi în piesele tale de bază, fără să iți fie teamă că nu le vei mai putea purta peste un an sau doi.

#1. Hainele ladylike

Nu există piese mai frumoase și mai admirate, decât cele care ne pun feminitatea în valoare. În oricare secol ne-am afla, piesele ladylike, cu alură romantică, vor fi mereu în topul preferințelor bărbaților, cărora le place să ne admire. Încearcă bluzele din materii fluide, accentuate cu diferite detalii feminine, cum ar fi fundele,  imprimeurile florale, care vor completa cu succes ținutele tale. Și fustele cu falduri, în cloș vor pot fi păstrate în garderobă, fără teama că se vor demoda prea curând.

Joanna-Hillman-made-ladylike-look-so-cool-paint-splattered-Tibi
PC: popsugar.com
Untitled 2
PC: purplefazhion.blogspot.com
PC: wgsn.com
PC: wgsn.com
PC: fashiongonerogue.com
PC: fashiongonerogue.com

#2. Animal print

Printul atât de senzual și feminin este greu de ignorat și nici nu e de mirare că, atât creatorii de modă, cât și fashionistele din întreaga lume, rămân a fi, în continuare, sub vraja acestui tip de imprimeu. El emană senzualitate, mister și simț excentric deopotrivă. Pentru a nu face o greșeală de stil, având în vedere că este un imprimeu mai delicat, mizează pe accesorii și accente înnobilate cu acest imprimeu vedetă. Pentru a-l pune în valoare, nu-l asorta cu un alt imprimeu. Limitează-te la o singură piesă vestimentară sau accesoriu și nu te îmbrăca niciodată în animal print din cap până-n picioare.

PC: justthedesign.com
PC: justthedesign.com
PC: fabulousmuses.net
PC: fabulousmuses.net

 #3. Hainele inspirate din garderoba masculină

Ușor de abordat și destul de confortabil, stilul masculin și-a găsit, cu ușurință, loc printre hainele pentru femei. Pălăriile, cravatele, papioanele, pantalonii pană, pantofii Oxford, blugii boyfriend și sacourile cu croială masculină sunt doar unele dintre piesele, care au fost adoptate de către femei. De cele mai multe ori, uităm că piesele-cheie ale ținutelor noastre cele mai stilate sunt, de fapt, vedete ale vestimentației masculine. Ba mai mult, o pereche de blugi, o cămașă clasică albă și un tricou, sunt elementele cu care ne întâlnim, probabil, cel mai des în ținutele cotidiene și ele reprezintă anume acele piese, pe care nu trebuie să-ți fie frică să le procuri, mai ales în perioada reducerilor. Pentru un outfit interesant și echilibrat, completează accentele masculine cu piese feminine, precum bluze fluide, rochii, pantofi stiletto și accesorii glam.

PC: royalhappiness.com
PC: royalhappiness.com
PC:  thegoldendiamonds.com
PC: thegoldendiamonds.com
PC: plurielles.fr
PC: plurielles.fr
PC: thegoldendiamonds.com
PC: thegoldendiamonds.com

#4. Minimalismul

În puține cuvinte, stilul minimalist nu reprezintă nimic altceva, decât esența luxului. În modă, stilul minimalist pornește de la aceleași principii ce țin de uzul de culori într-un context, în care spațiul, lumina și forma sunt primordiale în conturarea produsului finit. Pe principiul „less is more”, minimalismul a devenit o regulă de aur pentru multe femei. Liniile clare, simple și monocromismul vor împodobi mereu hainele aflate în tendințe. Stilul minimalist te poate ajuta să-ți echilibrezi silueta sau chiar să-ți pui în valoare atuurile. Dacă ești înaltă și slabă, poți purta rochii maxi într-o singură culoare, cu mâneci lungi, renunțând, în așa caz, la bijuterii. Dacă, în schimb, ești mică de statură, o rochie cu dungi verticale te poate ajuta să pari mult mai înaltă.

PC: kayture.com
PC: kayture.com
PC: kayture.com
PC: kayture.com

kayture.gucci_.009

#5. Hainele cu influențe army

Trendul army nu mai are de mult legătură doar cu războiul sau armata, ci și-a pus amprenta și asupra modei. Piesele vestimentare în tonuri de verde sunt ușor de introdus în outfituri, dovedindu-se, astfel, extrem de versatile. Poți adopta această tendință cu succes, nu doar prin achiziționarea unor haine în tendințe, ci și prin adăugarea unei note personale. Optează pentru accesorii în acest stil sau pentru poncho sau capa atunci, când vrei să obții o ținută smart-casual. În schimb, pentru un stil casual sau sport chic, apelează la jacheta parka – unul dintre cele mai interesante articole de îmbrăcăminte pentru femei, în special în perioada de iarnă.

DSC_7328
PC: royalhappiness.com
PC: theclosetsoul.blogspot.com
PC: theclosetsoul.blogspot.com
PC: chicisimo.com
PC: chicisimo.com

#6. Imprimeurile florale

Motivele florale se numără printre cele mai populare imprimeuri, reprezentând simbolul feminității și al romantismului. Hainele cu imprimeuri florale adaugă o nota fresh, șic și romantică oricărei ținute. Chiar și un accesoriu de dimensiune mică are puterea de a schimba o ținută. Îți recomandăm imprimeul floral, fiindcă acesta este un trend clasic, ce revine an după an în tendințe, cu toate că există nuanțe ce variază, de la un sezon la altul. Cu toate acestea, trebuie să ai grijă, căci pantalonii sau fustele cu imprimeuri florale nu sunt recomandate, dacă ai o siluetă de tip pară, cu șolduri foarte generoase, fiindcă vor atrage atenția și mai mult asupra formelor tale. În acest caz, echilibrează silueta, purtând culori solide și închise, în partea de jos, și optând pentru imprimeurile florale sus.

PC: elle.ro
PC: elle.ro
PC: elle.ro
PC: elle.ro
PC: elle.ro
PC: elle.ro
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente