8 certuri amuzant de ridicole pe care fiecare cuplu le are

4cefa998df36fdda0780a438b65de90b
Foto: PC: cdnpix.com

Dragoste la prima ceartă? Cu siguranța aceasta poate fi o adevărată încercare pentru orice cuplu. Depășită însă, ea va fi urmată încă de și mai multe certuri stupide, cunoscute pentru toți. Iată care sunt cele mai întâlnite motive, care pot cauza astfel de situații.

#1. Muzica în mașină

La început, în perioada „de miere” a relației, ambii selectați, în mod egal, muzica pe care o auziți în mașină. După un timp, acest lucru devine o adevărată competiție, întrucât de cele mai multe ori apelați la soluția neutră – radioul.

#2. Modul în care împărțiți patul

Crezi că iubești pe cineva, și apoi afli că ei îți fură pătura în timp ce dormi sau te împing mereu în toate direcțiile. De asemenea, sunt cunoscute situațiile de genul: „Respiri pe gâtul meu, tu ai adormit deja?”

#3. Situația „ți-am împrumutat un lucru, nu ți l-am dăruit”

Sunteți atât de apropiați, încât ați ajuns să împărțiți lucruri, haine, și spațiu și să transformați garderoba într-una comună. Totul e bine, până într-o zi când el nu-și va găsi cămașa de flanel, iar de aici și până la ceartă, este doar un singur pas.

#4. În timp ce mergeți cu mașina

Dialog tipic:
– Poți avea grijă de GPS?
– Sigur
(peste 20 de minute)
– Cred că am uitat să virăm…
– Tu erai responsabil de GPS!
– Tu conduceai!

#5. Zona de confort

Te uiți la un film și ești atât de confortabil în pat, învelit cu o pătură, când deodată îți dai seama că ai nevoie de telecomandă, sau orice alt mărunțiș. Și fiindcă tu nu poți renunța nicidecum la zona ta de confort, bineînțeles că îl chemi pe partenerul, care în acel moment, făcea duș.

#6. De la joacă până la ceartă 

Totul începe cu atingeri nevinovate, vă gâdiliți unul pe altul și totul pare atât de amuzant. Asta până când se transformă într-o adevărată tortură, care se termină cu folosirea unor cuvinte dure.

#7. Argumentul: „tu mereu…”

Atunci când rămânem fără argumente, începem să generalizăm situațiile, apelând la celebrul: „tu mereu…”. Iar de aici pornește un adevărat șir de acuzații interminabile.

#8. La ce serial ne uităm?

– Vrei să ne uităm la Game of Thrones?
– Nu, vreau să văd Hitch.
– Dar ce spui despre House of Cards?
– Chiar voiam să văd Hitch.
– Putem să ne uităm la Mad Man.
– Vreau să văd HITCH!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente