Cum să petreci Ziua Orașului Chișinău altfel?

cu diana
Foto: PC: @chronograpph/ Instagram

La Ziua Orașului Chișinău, de obicei, toți beneficiază de un program de divertisment în centrul orașului, unde au loc activități fastuoase precum expoziții și concerte de zile mari.

Pentru ca Ziua Orașului să o sărbătorești altfel decât de obicei, echipa #diez ți-a pregătit câteva sugestii cum să petreci această zi într-un mod deosebit.

#1. Organizează un picnic cu prietenii! Vremea promite a fi frumoasă, temperatura fiind de circa +17°, cu cer senin și fără precipitații. E un timp perfect pentru un picnic de toamnă.

 

PC: http://rampantcuisine.com/
PC: rampantcuisine.com/

 

#2. Treci pe la Brainstorm Cafe cu prietenii și joacă careva jocuri de societate! Vei avea parte de o varietate vastă de jocuri. Sugestia #diez: alege Munchkin pentru a-ți testa prietenii. Mai multe despre joc, puteți vedea aici.

munchkin

 

#3. Organizează o fotosesiune în locuri mai colorate, poate chiar ciudate! Plusul e că vei avea parte de libertate în mișcare în cazul în care nu alegi centrul aglomerat al orașului. Sugestii #diez: Rugina, podul de la Telecentru, străzile vechi. Mai multe idei poți găsi aici. Însă, dacă ești o persoană ce caută adrenalină și ai de gând să urci case părăsite sau arbori mai înalți, ai grijă de securitatea ta.

 

PC: @chronograpph/ Instagram
PC: @chronograpph/ Instagram

 

#4. Mergi la expoziția foto Chișinău 2014! Încă mai ai timp să participi și tu cu pozele tale la acest eveniment. Vezi mai multe detalii cum să faci acest pas. Expoziția propriu-zisă va avea loc la etajul 3 al Centrului Comercial Sun City.

 

PC: Hardys.md - city guide/ Facebook
PC: Hardys.md – city guide/ Facebook

 

#5. Mergi la țară la bunei! Având o zi liberă, ai putea să o dăruiești celor ce te văd mai rar. Astfel, vei putea scăpa de aglomerația orașului. Vei găsi și locuri frumoase pentru sesiunile tale foto, și persoanele potrivite, și bucatele demult dorite.

PC: Diana Ochi Albaștri/ Facebook
PC: Diana Ochi Albaștri/ Facebook
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente