8 recomandări de evenimente pentru sâmbătă, 4 octombrie

hramul-chisinaului-12-620×372
Foto: Chisinau

Ne așteaptă un week-end plin de evenimente pentru toate gusturile. Vă sugerăm la Ziua Națională a Vinului dacă ajungeți să vă distrați și să consumați rezonabil alcool. Vă dorim o zi de sâmbătă cu mult soare, dacă nu afară, măcar în suflet.

#1. Ziua Națională a Vinului 2014

os7

În premieră pentru ţara noastră, cea de-a 13-a ediţie a Zilei Naționale a Vinului este prezentată sub brandul unic de ţară „Vinul Moldovei. O Legendă Vie”.

În zilele de 4 şi 5 octombrie, centrul capitalei va găzdui una dintre cele mai frumoase sărbători naționale, unde repezentanții sectorului vitivinicol al Moldovei, alături de oaspeții din țară și de peste hotare, vor celebra produsul nostru național, Vinul Moldovei. Programul evenimentului e aici: Wine Day 2014

#2. Școala Vinului

os8

Școala Vinului te invită la degustările organizate cu ocazia Zilei Naționale a Vinului în Republica Moldova. Așteptăm toți participanții în Piața Marii Adunări Naționale, în corturile Școlii Vinului (2 corturi), pe 4 și 5 octombrie începând cu ora 13:45, la lecțiile de cultură a vinului. Programul Școlii vinului 2014 îl găsiți aici: School of Wine 2014

#3. International Dog Show

os1

Dacă vreți să vedeți câini frumoși veniți pe 4 octombrie la Moldexpo, mai multe detalii aici: Moldova Dog Show.

#4. Platforma Femeilor Antreprenoare ”La o ceașcă de ceai”, ediția a III-a 

os2

În cadrul Săptămânii Europene a IMM-urilor, Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului IMM (ODIMM) organizează cea de-a III-a întâlnire cu femeile antreprenoare din Republica Moldova. Cu începere de la ora 10:30, la Leogrand, detalii pe Facebook.

#5. The English Book Club 

os3

Persoanele cărora le place să citească cărți în engleză sunt invitate la Tucani Brasil, cu începere de la ora 11:30, la English Book Club. Detalii aici: Gribook. 

#6: Garage Party 

os4

Escape vă invită la petrecerea călătorilor cu începere de la ora 20:00, la Escape, intrarea 200 lei, detalii pe Facebook. 

#7. Concert Alternosfera 

os5

Trupa Alternosfera va sustine sambata, 4 octombrie 2014, un concert in Hala Moldova Film din Chisinau (Sos. Hâncești 61).
Concertul este programat sa inceapa in jurul orelor 22:00, iar accesul publicului se va putea face incepand cu orele 21:00.
Biletele in format electronic se pot procura pe site-ul www.iticket.md

#8. Urban Beatz #15 – SoundClash Edition 

os6

DA! Prima etapă a bătăliei – Concursul de Mix-uri a trecut cu brio; în finala SoundClash-ului de sâmbătă au ajuns 3 DJ: Funky Mike, Heavy Baby si NoiseBrain.
Acum am ajuns la faza în care doar unul din DJ va obține laurii și va deveni rezident al proiectului URBAN BEATZ de rând cu DJ Codek. La Spălătorie cu începere de la ora 22:00, detalii pe eveniment. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente