(video) Lansarea videoclipului „Orașul meu”: Acțiune civică pentru Scuarul Cehov

Fotor092922533
Foto: Lansarea videoclipului „Orașul meu” al interpretei Tania Cerga. PC: colaj #diez

Un eveniment cultural ce presupune lansarea videoclipului la piesa „Orașul meu” a interpretei Tania Cerga și invită să ne alăturăm acțiunii civice de colectare a donațiilor pentru renovarea Scuarului Teatrului Cehov, va avea loc vineri, 3 octombrie.

Între orele 18:00 și 20:00, în scuarul dintre restaurantele PaniPit, Zen Sushi și Delice d’Ange, vom pune mână cu mână pentru a contribui la restabilirea orașului. Un pas important a fost deja făcut și anume, colectarea donațiilor pentru a oferi o nouă viață Scuarului din fața Teatrului Cehov.

Cei mici se vor distra alături de un animator, vor face jocuri, facepainting și vor avea posibilitatea de a participa în colorarea decorului evenimentului.

Pentru cei mari este preconizat un concert cu invitați surpriză, moderat de actorul, regizorul și prezentatorul TV, care nu a cântat niciodată în public, dar o va face curând. Pe lângă Tania Cerga, ne va cânta și vocalistul trupei „RUPT”, Andrei Glavan. Dispoziția bună va fi asigurată și de dansatorii de la trupa „Black & White”.

Intrarea este gratuită. Mesele pot fi rezervate la toate cele 3 terase. În caz de ploaie, sărbătoarea se mută în Zen Sushi.

Organizatorii ne-au pregătit și un teaser al videoclipului:

Tel rezervări: 06 97 12 000

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente