Fii alături de știrile care te interesează cu ajutorul la WallNews.md

IMG_0944
Foto: Wallnews.md

Wallnews.md este un serviciu inovativ de colectare și afișare de știri naționale în format RSS. Portalul colectează știri din cele mai cunoscute surse mass-media din Republica Moldova cu o actualizare la fiecare 15 minute.

Wallnews.md oferă posibilitatea vizitatorilor să obțină toate sursele de știri preferate pe o singură pagină. Adițional, fiecare vizitator înregistrat/logat, are posibilitatea să aleagă doar sursele de știri dorite și să le sorteze pe cele mai preferate în topul listei.

 

Surse în top
Surse în top

Site-ul este disponibil de asemenea și în varianta pentru smartphone și tableta. Rata vizitatorilor wallnews de pe smartphone constituie 35% și 5% de pe tabletă.

Site-ul oferă posibilitatea previzualizării știrilor prin listarea lor, iar de pe smartphone sau tableta, site-ul oferă posibilitatea listării știrilor doar prin glisare cu degetul.

Glisare pe ecran
Glisare pe ecran

În lista site-urilor surse ale wallnews.md au foat incluse cele mai cunoscute surse de știri autohtone în limba română și rusă precum: Jurnal.md; JurnalTV.md; Publika.md; ProTV.md; Prime.md; Unimedia.md; Realitatea.md; Diez.md; Ziarul de Garda; Adevarul.md; Timpul.md etc.

 

Propune sursă nouă
Propune sursă nouă

Fiecare utilizator poate propune o sursă nouă la adresa [email protected] pentru a fi inclusă în lista surselor wallnews. Lista surselor este revizuită în permanenta fiind incluse cele mai importante și de interes.

Pentru personalizarea stirilor pe wallnews.md întreprindeți următorii pași: 

#1. Înregistrarea pe site:

Înregistrare pe site
Înregistrare pe site

#2. Sortarea surselor în ordinea dorită (deplasați tinând cu degetul sursele în sus/jos)

Sortarea surselor
Sortarea surselor

#3. Selectarea doar a surselor dorite (bifați doar sursele dorite)

Sortarea surselor
Sortarea surselor
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente