(video) Tinerii de la Mamaliga Warriors au răspândit dedicații muzicale prin lume

10343480_1445039785769249_391249192468293708_n
Foto: Mamaliga Warriors. PC: Facebook/Mamaliga Warriors

Tinerii de la Mamaliga Warrios s-au întors acasă după o călătorie de 45 de zile, timp în care au înregistrat dedicații muzicale în diverse colțuri ale lumii.

Echipa Mamaliga Warriors este compusă din patru membri: Mihai, Oleg, Igor și Radu. „Patru. Cifra per­fectă! Se împarte fără rest la patru! „Trei din patru mem­bri ai echipei sunt extra­or­di­nar de unici”, spune mod­est fiecare al patrulea mem­bru. În real­i­tate, dacă ne-​am apuca să-​l descoasem pe fiecare, am face gheme de diferite culori și forme — pătrat, tri­unghi, oval, trapez — în depen­dență de vise și real­ități. Firul care ne leagă este cel al aven­turii. La drum!”, spun tinerii.

În puțin peste o lună, celor patru le-a reușit să descopere zeci de țări și orașe, captând cele mai speciale momente, care pot fi găsite pe pagina lor de Facebook, la fel ca și mulțimea videoclipurilor ce reprezintă melodiile interpretate de ei, fiind dedicații muzicale.

Au inițiat această activitate cu scop caritabil, pentru a-și susține echipa și a servi drept bază pentru noi aventuri. Iar modalitatea prin care s-a putut face o dedicație au descris-o tinerii: „După cum cred că știți, fiecare mem­bru al echipei ştie să imite un instru­ment muz­i­cal mai mult sau mai puțin corect. Ce să mai curtăm subiec­tul, cân­tăm în somn, în nesomn, când vorbim, ne gândim sau tăcem. Cum orice acți­une naște reacți­une, așa por­nesc de la noi și, respectiv, vin către noi val­uri de muz­ică care se sparg de tim­pan­ele țăr­mu­lui sinu­soidal. Înar­mați fiecare cu instru­men­tul preferat (chi­tară, cajon, ukulele, tam­bur­ină) vom ajunge la un armistițiu numai dacă vă cân­tăm. Cum? Sim­plu. Pe site găsiţi o listă de cân­tece din care puteţi alege unul, apoi alegeţi o locaţie unde vreţi să-​l cân­tăm şi gata. Fiecare melodie va fi pre­ce­dată de un mesaj sta­bilit din timp de client sau lăsat la imag­i­nația noas­tră. Pen­tru ce să faceţi asta? Păi, motive ar fi multe: puteţi să îl faceţi cadou unui prieten/​prietene pen­tru zile de naștere/​nuntă/​botez. Cine a mai dăruit vre­o­dată un cân­tec cân­tat de 4 flăcăi, care se află la celălalt capăt al pămân­tu­lui? Deoarece fiecare cântec/​locaţie este exclu­sivă, nici un cân­tec nu se va cânta de 2 ori, la fel cum într-​o locaţie nu se vor cânta 2 cân­tece”.

Iată și câteva dedicații muzicale din partea Mamaliga Warriors:

„Numai Tu”, orașul Mostar, Bosnia și Herzegovina

„Invidia” din orașul Mosonmagyaróvár, Ungaria

„Bucurați-vă”, Toki, Georgia

„Nocturnă”, Bukhara, Uzbekistan

„1500″ în Parcul Plitvice, Croația

„Am soare în vene”, Parcul Național Lovcen, Muntenegru

„Pe o rază”, orașul Unyi, Turcia

„Counting Stars”, Baical, Rusia

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente