Incident la liceul din Budeşti. Un elev s-a ales cu degetele rupte

gips_55296400
Foto: PC: Realitatea.ro

Un elev în clasa a V-a la liceul din comuna Budeşti s-a ales cu câteva degete rupte în urma unei altercaţii cu doi colegi. Primarul localităţii, dar şi directorul instituţiei de învăţământ sunt nedumeriţi de fapta elevilor şi spun că aceştia au note mari şi provin din familii bune.

Directorul liceului, Sergiu Brânză, a declarat pentru IPN că, din cele relatate de către elevii implicaţi în incident, doi dintre ei s-au ciondănit pe coridorul instituţiei, iar un al treilea a intervenit să-i despartă. Despre cele întâmplate, directorul instituţiei a fost anunţat de către diriginta elevilor, care i-a şi adus să dea explicaţiile de rigoare.

Mama băiatului agresat a fost informată despre incident şi a luat copilul acasă, însă la scurt timp a apelat la ajutorul medicilor de la Urgenţă. Elevul nu a avut nevoie de internare şi a putut reveni la ore după ce i-au fost imobilizate degetele fracturate. Poliţistul de sector a avut deja o discuţie cu elevii bătăuşi, iar un psiholog va lucra cu ei pe parcursul întregului semestru.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente