Elevii cu necesități speciale pot aplica la programul de schimb academic în America

SDC13387
Foto: PC: basarabeanca.blogspot.com

Consiliile Americane pentru Învăţământ Internaţional anunţă desfăşurarea ediţiei 2015-2016 al „Programului de schimb – FLEX” . Programul este finanţat în întregime de Guvernul SUA şi oferă elevilor din Republica Moldova posibilitatea de a petrece gratuit un an academic în SUA.

Participanţii îşi vor face studiile într-un liceu din SUA şi vor trăi într-o familie americană. Programul se petrece în bază de concurs deschis, finaliştii fiind selectaţi de către o comisie independentă din SUA.

Candidaţii eligibili cu dezabilitați fizice, născuţi în perioada 1 Martie 1997– 15 Iulie 2000, elevi ai claselor a 8, 9, 10, 11 şi 12 sunt încurajaţi să participe.

Participanții care întrunesc criteriile de selecție pot participa la testări în centrele Regionale (12 localități din Moldova). Este necesar în prealabil să se apropie de echipa FLEX și să ne anunțe de prezență. Sau să vina în data de 29. 09.2014 la orele 11:00 Str. Kogălniceanu 81, Chişinău, Moldova.

Pentru a participa la prima etapă participanții trebuie să se prezinte la unul din centrele de testare cu:
# certificatul de naștere, buletinul de identitate sau pașaportul internațional (în original);
# o fotografie tip document 4×5, recentă;
# un creion şi un pix.

Informaţie de contact: Consiliile Americane pentru Învăţământ Internaţional: ACTR/ACCELS Str. Kogălniceanu 76, Chişinău, Moldova MD 2009; Tel: 022 225860

Email: [email protected]; www.americancouncils.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente