(foto) Cele două persoane care știu totul ce se petrece în Chișinău

oamenicollage
Foto: Veronica și Gheorghe - persoanele care știu totul ce se întâmplă în Chișinău

Sunt câteva persoane pe care le vedem aproape peste tot la evenimentele din Chișinău. Aceste persoane sunt foarte active, dau întrebări și insistă ca opinia lor să fie ascultată. Echipa #diez a devenit curioasă și a decis să vedem cine sunt aceste persoane.

#1. Veronica Cernei

 

Veronica Cernei
Veronica Cernei

Veronica spune că vine la evenimente pentru a se informa și de a-i informa și pe alții. Textele pe care le scrie le publică pe blogul său: Autentic aici și acum.

Veronica spune că este, de asemenea activă pe Facebook, însă acolo preferă să fie cunoscută după pseudonimul: Kiya Revati.

Nu cum mult timp în urmă, Veronica chiar avea ideea constituirii unei Uniuni ale Bloggerilor, la fel cum este Uniunea Scriitorilor, însă ideea nu a prins aripi.

Veronica spune că află despre evenimente de pe IPN și de pe agenda.md, și le alege să meargă la acelea care par mai relevante pentru cititorii săi.

În caz că vreți să preluați un text de la Veronica, trebuie să vorbiți cu ea, și ori vă dă voie, ori vă va spune prețul cât costă acel material.

#2. Gheorghe Agbaș

 

Gheorghe Agbaș
Gheorghe Agbaș

Gheorge spune că este un jurnalist independent iar textele lui, din păcate, de cele mai multe ori nu sunt publicate, deși le trimite la mai multe agenții.

Gheorghe ne spune că ar fi foarte fericit dacă cineva ar publica ceea ce scrie el, deoarece el privește lucrurile în esență și nu se rușinează să adreseze întrebări incomode.

Gheorghe preferă să meargă la evenimentele care au un efect asupra societății în care trăiește. De asemenea Gheorghe ne spune că s-a abonat la toate ministerele și organizațiile internaționale pentru a fi mereu la curent cu ceea ce se întâmplă.

Ne spune că în meseria de jurnalist, uneori, trebuie să investești, astfel Gheorghe s-a abonat plătit la mai multe agenții de știri pentru a ști mereu ceea ce se întâmplă în Chișinău și nu numai.

În caz că vreți să preluați texte de la el, vorbiți cu el când îl vedeți la vreun eveniment.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente