Joi începe repartizarea locurilor în căminele studențești pentru mediciniștii de la USMF

DSC_0669
Foto: Repartizarea locurilor în cămine PC: USMF

În perioada 28-30 august 2014, va avea loc repartizarea locurilor în cămin pentru studenții care au nevoie de cazare.

Repartizarea va avea loc conform unor liste, din timp, stabilite, iar primii beneficiari ai acestora vor fi studenții înmatriculați la anul I de studii. Aceștia trebuie să se prezinte în campusul studențesc, începând cu 28 august, între orele 9:00 și 17:00.

Astfel, studenții înmatriculați la specialitatea Medicină generală urmează să se prezinte în Căminul nr. 8, str. M. Lomonosov, 63/8; cei de la specialitatea Sănătatea publică – Căminul nr. 10, str. Mălina Mică, 11/10; specialitatea Stomatologie – Căminul nr. 3, str. Mălina Mică, 68/3. Pentru specialitatea Farmacie, distribuirea locurilor de cazare în cămin va avea loc la Blocul didactic nr. 2, str. Mălina Mică, 66.

Studenții anilor II-VI vor primi cămin în zilele de 29 și 30 august, între orele 9:00-17:00. Astfel, pentru studenții anului II de la Facultatea de Medicină nr. 1, repartizarea se va efectua în Căminul nr. 10 amplasat pe str. Mălina Mică, 11/10; pentru studenții anului III – Căminul nr. 1, str. Mălina Mică, 68/1; pentru studenții anului IV – Căminul nr. 17, str. N. Testemițanu, 26. Căminul nr. 2 din str. Mălina Mică, 68/2, este rezervat pentru cei din anul V și VI de studii.

Mediciniștii de la Sănătate publică sunt așteptați la Căminul nr. 10 din str. Mălina Mică, 11/10, cei de la Facultatea de Stomatologie – la Căminul nr. 3, str. Mălina Mică, 68/3, iar farmaciștii sunt așteptați în incinta Blocului didactic nr. 2 din str. Mălina Mică, 66.

Locurile în cămin se repartizează prioritar studenților bugetari, orfani și celor care se află la o distanță foarte mare de capitală.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente