Senzualitatea este o chestiune ce ține de a purta lenjeria potrivită. Stella Vitsu a comprimat noțiunile: sexy, romantic și feminin într-o singură piesă din dantelă. Este unica creatoare de brallette-uri din Moldova și consideră că naturalețea e arma oricărei femei.

Dolce and Gabbana susțin că: „Menținerea senzualității și a romantismului se poate realiza doar cu ceva frumos dedesubt”. Într-un interviu Stefano Gabbana a declarat: „Primul lucru la care mă gândesc când întâlnesc o femeie frumoasă este: Oare poartă lenjerie din dantelă?”.

Stella Vitsu este cea care demonstrează că atitudinea și naturalețea face o femeie sexy.

„Specialitatea mea este, de fapt, de inginer, designer de interior, dar după facultate am înțeles că nu am ales tocmai domeniul potrivit. Mama a fost cea care a aprins în mine dragostea pentru haine și pentru realizarea lor.

Prima colecție a constat din 13 rochițe pe care le-am lansat anul acesta, de ziua mea. Urmează să fie vândute în Kupper Strore, care mi-a oferit o propunere de colaborare.

Ideea cu bralette-uri a venit mai mult din necesitate. Îmi doream ceva mai ușor și fin pentru vară. Inițial am vrut să fac o comandă de pe internet, însă am avut dubii la mărimi și calitate. Am decis să le fac doar pentru mine, iar după ce le-am postat pe Facebook, au și început comenzile. Primul bralette l-am făcut într-o noapte. Însă acum le fac în aproximativ patru ore. Materialele din care sunt confecționate le procur din Moldova, deși diversitatea este destul de mică”, a relatat Stella Vitsu pentru #diez.

 

Stella Vitsu

Stella Vitsu

Stella Vitsu este unica creatoare de bralette-uri din Moldova

Stella Vitsu este singura creatoare de bralette-uri din Moldova

Stella Vitsu este unica creatoare de bralette-uri din Moldova

Stella Vitsu este singura creatoare de bralette-uri din Moldova

Stella Vitsu este unica creatoare de bralette-uri din Moldova

Stela Vitsu este singura creatoare de bralette-uri din Moldova

Stella Vitsu este unica creatoare de bralette-uri din Moldova PC: facebook.com/Stella Vitsu

Stela Vitsu este singura creatoare de bralette-uri din Moldova PC: facebook.com/Stella Vitsu

Stella Vitsu este unica creatoare de bralette-uri din Moldova  PC: facebook.com/Stella Vitsu

Stela Vitsu este singura creatoare de bralette-uri din Moldova PC: facebook.com/Stella Vitsu