10 cele mai ciudate și inutile aplicații pe care le poți descărca

app
Foto:(imagine simbol) Mai jos puteți vedea o aplicație, care permite să numeri oițele imaginare, pentru a scăpa de insomnie, PC: api.ning.com

Nici nu puteam ști ce mai poate face un smartphone în ziua de azi: să lingi ecranul telefonului, sau să numeri oițele pentru a putea adormi. Urmărește topul 10 celor mai ciudate și fără sens aplicații, pe care le poți descărca gratuit pe smarphone-ul tău.

Conform portalului britanic PC Advisor, acestea sunt:

 

PC: pcadvisor.co.uk
PC: pcadvisor.co.uk

 

#10. Fake Call de la Bonanza Apps

Dacă te simți forever alone, aplicația Fake Call te va ajuta să-ți justifici deținerea unui smartphone. Utilizarea acestei aplicații poate iniția sunete false de telefon sau scrierea proprie a sms-urilor; de asemenea, ai posibilitatea să pre-înregistrezi vocea ta pentru a pretinde că vorbești cu cineva. Potrivit creatorului aplicației, Fake Call este utilă pentru a scăpa de situațiile neplăcute (însă va trebui să știi din timp pentru ce oră să programezi sunetul fals).

 

 

 

PC: pcadvisor.co.uk
PC: pcadvisor.co.uk

 

 

#9. Holy Cow de la Kopnic Inc

Îți plac văcuțele când fac „MU”? Atunci vei adora această aplicație. Apeși butonul „MOO” și văcuța va face „MU!”. De-ar fi în viață totul la fel de simplu și direct, precum e această aplicație.

 

 

 

 

 

#8. Pointless Button de la William Liddy

 

PC: pcadvisor.co.uk
PC: pcadvisor.co.uk

Probabil cea mai inutilă aplicație ar fi una care avea, de fapt, ceva sens. Pointless Button constă dintr-un buton pe ecran, pe care îl apeși constant, și după un număr nedeterminat de clickuri, apar imagini, de exemplu, cu diferite animăluțe. Însă după mai multe încercări, deja pierzi firul și nu înțelegi ce imagini pot apărea pe ecran.

 

 

PC: pcadvisor.co.uk
PC: pcadvisor.co.uk

 

#7. Sleep Sheep de la Jined

Dacă te-ai confruntat vreodată cu insomnia, la sigur cineva te-a sfătuit să numeri oițele sărind peste un gard. Ideea: îți focusezi mintea pe un singur task, deși cei de la Universitatea Oxford au negat acest mit. Aplicația lucrează după ideea menționată mai sus, însă nu pare deloc distractiv să privești oi grafice cu mutrițe stupide, care ori de câte ori nu ar sări gardul, nu alungă, de fapt, insomnia!

 

 

 

#6. Fake Windows 8 de la MDB Softwares

 

PC: pcadvisor.co.uk
PC: pcadvisor.co.uk

Esența acestei aplicații este să pretinzi că utilizezi sistemul de operare Windows 8 pe android-ul tău. Și anume nu Windows Phone 8, care este de fapt destinat smartphone-lor, ci anume Windows 8, care este destinat calculatoarelor. Astfel, apare întrebarea: la ce bun să faci așa, să le zicem, glume? Ai cumva un prieten mai geek, pe care ții cumva să-l superi?

 

 

PC: pcadvisor.co.uk
PC: pcadvisor.co.uk

 

#5. Pimple Popper de la Room Cadny Game

Ți-a spus vreodată mama că, în cazul acneei, dacă te „joci” cu punctele negre sau coșurile de pe față, îți va rămâne cicatrici? Aplicația Pimple Popper asigură ca generațiile actuale să nu mai lupte cu asemenea „dorințe”, oferindu-le șansa de a „strivi” pe ecranul telefonului toate aceste neplăceri ale adolescenței. Probabil această aplicație este destul de revoltătoare și dezgustătoare.

 

 

 

PC: pcadvisor.co.uk
PC: pcadvisor.co.uk

 

#4. Beer Free de la Neptune Labs

De ce ai pretinde că servești o bere, când, de fapt, poți ieși în oraș și să servești orice bere reală dorești? Astfel, cu aplicația dată „bei” bere, ea dispărând treptat, iar după ultima înghițitură ți se mai adaugă și sunetul unei râgâituri adevărate.

 

 

 

 

PC: pcadvisor.co.uk
PC: pcadvisor.co.uk


#3. I Am Rich de la iBanned

În App Store, aplicația inițial costa 1.000 de dolari și părea o aplicație fițoasă, ce o puteau descărca doar bogătașii, cu scopul de a se lăuda că aceștia au destui bani în buzunarele lor. Aplicația constă dintr-o imagine grafică cu o nestemată roșie, care simboliza avuția utilizatorului. Paradoxul este că aplicația acum se descarcă absolut gratis.

 

 

 

PC: pcadvisor.co.uk
PC: pcadvisor.co.uk

 


#2. Lick The Icicle de la Nagy Ferenc Laszlo

Probabil ai mai văzut aplicații, în care o pisică sau un câine grafic lingea ecranul din partea interioară a ecranului. Deja au apărut aplicații care îți permit să lingi ecranul propriului tău smartphone (a venit și timpul de a revizui informația cum să-ți cureți ecranele telefoanelor și tabletelor.)

 

 

 

 

PC: pcadvisor.co.uk
PC: pcadvisor.co.uk

 

 

#1. TapThat de la Tap That Game, LLC

„Împerechezi” două telefoane, descărcând această aplicație pe ambele, și găsindu-i fiecăruia un erou (în cazul nostru unul din ei este Homer din „The Simpsons”). Apoi, pui aceste telefoane ecran peste ecran și le lași să se ocupe de crearea altor mini-telefoane.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente