(video) O moldoveancă este protagonista unei reclame pentru internet Wi-Fi din Chile

10291823_10203898837260254_7886607549971367152_n
Foto: PC: Facebook.com/Carolina Gurduz Delgano

Carolina Gurduz Delgado, o moldoveancă stabilită de ceva vreme în Argentina și căsătorită acolo, este protagonista unei reclame pentru internet din Chile. Este însărcinată și își joacă în publicitate propriul rol de tânără mămică, stabilită la casa ei, care discută cu părinții prin Skype pentru a le arăta noua lor casă.

Carolina a povestit portalului pentru femei PentruEa, că merge adesea la castinguri pentru publicități, asta deoarece face parte din mai multe agenții de profil, care o invită cu fiecare ocazie. „Când directorul caută pe cineva cu caracteristicile mele, eu merg la acel casting. De când sunt cu burtică, am participat la două și la ambele le-am trecut. Unul din ele căuta o mămică în aproximativ șase-șapte lună de sarcină. Deși eu am avut doar 5 (la sfârșitul lunii mai) am fost aleasă pentru rolul protagonistei din filmuleț”, declară Carolina.

Moldoveanca este stabilită de câțiva ani în Argentina, însă ne-a povestit că spotul comercial este pentru Chile. „A trebuit să merg în Santiago pentru filmări. Cazarea, avionul și toate cheltuielile desigur au fost achitate de agenție”, ne explică ea.

Întrebată ce-i va povesti bebelușului ei, atunci când acesta se va naște, Carolina declară: „Bebelușul cred că va privi publicitatea – burtica și unde se ascundea înainte să apară pe lume, atunci când voi simți că înțelege ce-i vorbesc. Un singur lucru știu precis: mă bucur că am putut capta un astfel de moment în etapa asta frumoasă pentru noi doi”, mai spune viitoarea mămică.

PC: Facebook.com/Carolina Gurduz Delgano
PC: Facebook.com/Carolina Gurduz Delgano
PC: Facebook.com/Carolina Gurduz Delgano
PC: Facebook.com/Carolina Gurduz Delgano
PC: Facebook.com/Carolina Gurduz Delgano
PC: Facebook.com/Carolina Gurduz Delgano
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente