Pink Floyd au anunțat primul album după 20 de ani printr-un tweet ocazional

8821297c85c4e1ab31849ddce560d555
Foto: David Gilmour și Durga McBroom în studioul de înregistrare. PC: w-o-s.ru

Legendara trupă rock Pink Floyd a anunțat pe Twitter că lansează un album nou.

Polly Samson, scriitoarea și soția membrului trupei David Gilmour a publicat un tweet ocazional, prin care a adus la cunoștință că albumul trupei va ieși în octombrie curent, relatează W-O-S, cu referire la The Daily Dot. El se va numi „The Endless River” și va fi bazat pe sesiunea lui Rick Wright (clape) din 1994, care după cuvintele lui Samson este „un cântec de lebădă extrem de frumos”.

 

 

Lansarea albumului a fost confirmată de back-vocalista trupei Durga McBroom, care a publicat o fotografie unde ea stă alături de Gilmour în studioul de înregistrare. Ea a declarat că „The Endless River” va fi alcătuit în totalitate din piese nepublicate anterior. De asemenea, s-a anunțat că Roger Waters, care a părăsit Pink Floyd în 1983, n-a participat în crearea albumului.

În afară faptului că e, pur și simplu, o noutate foarte bună pentru fani (sau nu chiar, amintiți-vă de ultimul album The Pixies), trebuie de luat în vedere felul în care noutatea a fost anunțată. Aparent, tweet-urile indiferente au devenit o metodă obișnuită de a aduce la cunoștință chiar și cele mai mari lansări ale colectivelor legendare ale fostului secol. Deși, pe trupa Arcade Fire, care a spus că scot un album nou accidental, într-o discuție cu un fan, Pink Floyd oricum nu i-a depășit.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente