ADMITERE 2014: USMF „Nicolae Testemițanu” a afișat rezultatele preliminare ale admiterii

IMG_96131
Foto: Blocul USMF din strada Ștefan cel Mare. Admitere 2014

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” a afișat rezultatele intermediare ale concursului de admitere, sesiunea iulie 2014.

Oferta educațională din acest an a USMF „Nicolae Testemițanu”, pentru anii de studii 2014 – 2015 cu frecvența la zi, a cuprins 700 de locuri pentru studiile universitare, dintre care 475 – la buget și 225 – în bază de contract.

USMF „Nicolae Testemițanu” nu va avea sesiune suplimentară de admitere.

Mai jos poți accesa rezultatele preliminare ale ADMITERII 2014, pentru locurile cu finanțare bugetară și pentru locurile în bază de contract.

Pentru a participa la concursul definitiv de admitere atât la locurile cu finanţare bugetară, cât şi în bază de contract cu achitarea taxei de studii, este obligatorie ca viitorii studenți să depună actele în original (actului de studii, cu anexa respectivă, certificatului medical tip (nr.086/e), diplomelor de participare la olimpiade, concursuri, altor adeverinţe, certificate şi acte, depuse la Comisa de admitere) până la 09 august 2014. Candidații, care nu vor prezenta actele în original până la data respectivă vor fi excluși din lista participanților la concursul definitiv de admitere, atât la locurile cu finanţare bugetară, cât şi în bază de contract cu achitarea taxei de studii.

Potrivit reprezentanților USMF, neprezentarea în termenul stabilit a actelor în original, din vina exclusivă a candidatului admis, duce la pierderea locului obţinut și la pierderea posibilității de participare în concursul final.

Lista persoanelor, conform facultății şi categoriei de concurs, care au promovat concursul intermediar la studii CU FINANŢARE BUGETARĂ:

 

Lista nominală a candidaţilor, care au promovat concursul intermediar la locurile CU FINANŢARE BUGETARĂ:

 

Lista persoanelor, conform facultăţii şi categoriei de concurs, care au promovat concursul intermediar la studii cu ÎN BAZĂ DE CONTRACT:

 

Lista nominală a candidaţilor, care au promovat concursul intermediar la locurile ÎN BAZĂ DE CONTRACT:

Taguri: #admitere
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente