Ku Klux Klan împarte bomboane locuitorilor din Carolina de Sud

save our land
Foto: Pachetul cu bunătăți din partea membrilor Ku Klux Klan, PC: kron4.com

Liderii organizației Ku Klux Klan din Carolina de Sud au propus locuitorilor să treacă în rândurile membrilor acesteia în schimbul unor bomboane.

Un pachețel ce conținea bomboane, mentă și flyere cu mesajul „Salvează pământurile noastre, Alătură-te clanului” („Save our land, Join the klan”) au fost lăsate la ușile mai multor case ce aparțineau persoanelor de naționalități diferite. Ideologia de acum a organizației este lupta împotriva imigrației prin întărirea hotarelor, informează Washington Times.

Pe „scrisorele” era indicat un număr de telefon, și în caz de o persoană suna la acesta, auzea mesajul autorobotului despre lupta organizației împotriva migranților ilegali „ce distrug America”.

Revista The Wire a raportat că flyerele „Save Our Land” au fost văzute recent și în Atlanta. Și astfel, clanul a primit 25 de cereri de aplicare. Unul dintre membrii Ku Klux Klan a afirmat că „Criza migrației ilegale recrutează membri pentru noi.”

Ku Klux Klan, cunsocut sub abrevierea KKK, este o organizație americană de extrema dreaptă, care apără ideile extremismului și luptă pentru supremația rasei albe. KKK a apărut la finele Războiului Civil din State în anul 1865.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente