Călătorește gratuit prin Chișinău cu ajutorul aplicației HEY’TAXI

10534512_324280334397990_917932038115386876_n
Foto: Imaginea campaniei HEY'TAXI. PC: HEYTAXI/Facebook

O aplicație mobilă care permite oricărui utilizator să comande taxi de pe smartphone, vine cu o propunere pentru toți proprietarii de automobile care doresc să continuie cu inițiativa bună începută săptămâna trecută să transporte gratuit pasagerii din Chișinău.

Criza din transportul public de săptămâna trecută și acțiunile de solidarizare inițiate pe Facebook au determinat echipa HEY’TAXI să pornească campania “Pentru o țară cu oameni mai buni!”
HEY’TAXI încurajează toți proprietarii de automobile să continue cu faptele bune și propun aplicația ca platformă unică, care ar uni șoferii și pasagerii care merg în aceeași direcție.

Ce ar trebui să cunoască pasagerii și șoferii care doresc să transporte gratuit persoane?

Acest serviciu este gratis doar pentru opțiunea – mașină tip Furgonetă. Este important ca pasagerii să debifeze opțiunile Sedan și Universal, nemodificând tariful în sector.
Pentru ca șoferii să ia doar pasagerii care merg în aceeași direcție cu ei, pasagerii sunt rugați să introducă în secțiunea cu nr. străzii prin hashtag, primele trei litere ale sectorului în care merg. De exemplu, dacă ești în Centru și mergi la Botanica, vei introduce #Bot.
Pentru ca să fie mai clar cum funcționează totul, HEY’TAXI au făcut tutoriale cu detalii pentru șoferi și pasageri.

Băieții de la HEY’TAXI spun că aceasta este și o metodă foarte bună de a face cunoștințe noi sau de ce nu, să conduci într-o companie mai veselă atunci când mergi spre birou, acasă sau în oraș.

Toți șoferii care vor să se înregistreze și au un smartphone pe Android sunt rugați să scrie un mesaj pe pagina de Facebook, iar toți pasagerii să descarce aplicația pentru client de pe App Store și Google Play.

 

Aplicația o puteți găsi pe App Store și Google Play
Aplicația o puteți găsi pe App Store și Google Play
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente