Top știri din 14 iulie

collage_top.jpg
Foto: Cele mai accesate articole publicate pe #diez în data de 14 iulie 2014. PC: colaj #diez

Sfârșitul Campionatului Mondial, weekend la mare în Ucraina, somnul tinerilor și parcul Valea Trandafirilor în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 14 iulie 2014.

#1. Cum e să petreci un weekend la mare în Ucraina

După #euromaidan, independența Crimeii și începerea ostilităților în partea de est a Ucrainei, litoralul ucrainesc nu mai este o destinație foarte populară pentru turiștii din Moldova, astfel echipa #diez a decis să meargă să vadă cum este cu adevărat în regiunea de litoral a Odesei.

#2. Cât timp îi ia somnul unui tânăr contemporan, când viața pare a fi atât de scurtă?

În timpul somnului organismul uman se recreează și își restabilește forțele pentru noi realizări. Cât de mult timp îi ia însă somnul unui tânăr contemporan, când viața pare a fi atât de scurtă, iar visele și aspirațiile majore?

#3. Emoțiile fanilor din Chișinău la finala Campionatului Mondial de Fotbal

Sute de suporteri s-au adunat pentru a susține echipele favorite. După cum și-au dorit și au prezis unii din ei, naționala Germaniei a învins cu 1-0 după 122 minute de joc.

#4. Descoperă trecutul parcurilor din Chişinău: Valea Trandafirilor

Parcurile din Chişinău în prezent se află într-o stare destul de bună, fiind renovate o dată cu trecerea timpului. Noi am ales să vă arătăm cum erau în trecut parcurile din capitală în care obişnuim cu toţii să ne relaxăm și de această dată vă aducem la cunoștință istoria parcului Valea Trandafirilor.

#5. Tinerii muzicieni din Chișinău Youth Orchestra au dat startul concertelor de vară

Îmbulzindu-se la intrare, chișinăuienii au avut ocazia, pentru al patrulea an consecutiv, să participe la un nou concert marca Chișinău Youth Orchestra, organizat la Sala cu Orgă în seara zilei de duminică, 13 iulie.

#6. Germania este Campioana Mondială 2014 la Fotbal

Germania s-a impus cu un scor minimal de 1-0 în finala Campionatului Mondial de Fotbal 2014, în fața Argentinei. Meciul anului s-a disputat pe stadionul Maracanã din Rio de Janeiro, Brazilia.

#7. Câștigătorii Premiilor Campionatului Mondial de Fotbal 2014

După finisarea meciului final al Campionatului Mondial de Fotbal 2014, au fost anunțați câștigătorii a 5 categorii: Balonul de Aur, Mănușa de Aur, Gheata de Aur, Fair Play și Cel mai bun tânăr jucător.

#8. Cum ar suna sloganuri ale unor branduri faimoase dacă ar fi sincere

Artistul Clif Dickens a făcut acest exercițiu de imaginație prin seria Honest Slogans, care „deturnează” sloganuri ale unor mărci renumite, cu un pic de umor, arătând cum ar suna acestea dacă ar fi sincere.

#9. Presa din Coreea de Nord: Am câștigat grupa și vom juca în optimi cu Portugalia

Deși Coreea de Nord nu a jucat la turneul final al Campionatului Mondial de Fotbal 2014, pe internet a apărut un video în care la un buletin de știri se anunța că naționala nord-coreeană a câștigat toate meciurile din grupe și că aceasta va juca în fazele eliminatorii împotriva Portugaliei.

#10. Ceremonia de închidere a Campionatului Mondial de Fotbal 2014

Cântăreața columbiană Shakira, chitaristul mexican Santana, braziliana Ivete Sangalo și o școală de samba au participat duminică, 13 iulie, pe stadionul Maracanã din Rio de Janeiro, la ceremonia de închidere a Campionatului Mondial de Fotbal 2014.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente