În această seară, Sheriff Tiraspol începe o nouă campanie în Liga Campionilor

img-00001-1374012363
Foto: Începutul meciului FC Sheriff 1 - 1 FK Sutjeska de anul trecut, 16.07.13. PC: <a href="http://fc-sheriff.com/photo_gallery/img-00001-1374012363/img-00001-1374012363.jpg" target="_blank">fc-sheriff.com</a>

Astăzi, la ora 20:00, Sheriff Tiraspol va găzdui meciul din prima manșă al turului doi preliminar al UEFA Champions League 2014-15, jucat împotriva muntenegrenilor de la FK Sutjeska Nikšić.

FK Sutjeska este actuala Campioană a Muntenegrului, care și anul trecut a fost adversara tiraspolenilor din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Atunci Sheriff a avansat în turul 3, trecând de Sutjeska cu scorul general de 6-1.

De data aceasta, antrenorul formației din orașul Nikšić, Mile Tomić, a declarat că precedentul rezultat a fost o lecție pentru echipa sa.

 

Antrenorul FK Sutjeska Nikšić, Mile Tomić, la conferința de presă din Tiraspol. PC: fc-sheriff.com
Antrenorul FK Sutjeska Nikšić, Mile Tomić, la conferința de presă din Tiraspol. PC: fc-sheriff.com

La conferința de presă de ieri, tehnicianul a relatat că echipa sa se va bate până la fluierul final. „Scopul nostru este să arătăm un meci bun. Să câștige cel mai bun.”

La rândul său, antrenorul FC Sheriff Tiraspol, Veaceslav Rusnac, consideră că Sutjeska este un adversar periculos.

 

Antrenorul FC Sheriff Tiraspol, Veaceslav Rusnac la conferința de presă. PC: fc-sheriff.com
Antrenorul FC Sheriff Tiraspol, Veaceslav Rusnac la conferința de presă. PC: fc-sheriff.com

„Cu toate că dintr-o parte s-a părut că am trecut ușor adversari anul trecut, nu sunt de acord cu asta. Dacă e să ne amintim de meciul de acasă, noi nu l-am susținut atât de bine. S-a terminat 1-1, fără să avem un oarecare avantaj. Iar în privința meciului din deplasare, până am marcat primul gol, adversarii au avut multe ocazii de a marca.
Conducerea clubului ne-a pus următoarea condiție – să ajungem în faza de grupe a Ligii Campionilor. Este visul nostru și vom face tot posibilul și imposibilul să ne atingem scopul.”

Meciul va începe la 20:00 și se va juca pe Marea Arenă a Complexului Sportiv “Sheriff”.

În noul sezon, Sheriff a reușit să aducă 13 fotbaliști și are o nouă linie defensivă, unii dintre care vor evolua în meciul de azi. În schimb, FK Sutjeska și-a menținut lotul care este reprezentat în mare majoritate de fotbaliști muntenegreni, doar că față de anul trecut și-a schimbat antrenorul principal.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente