(foto) Angela Merkel va fi prezentă la finala Campionatului Mondial de fotbal

b5081aa54ad470ff4039ef00a5cbf9d3_L
Foto:PC: evz.md

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, şi preşedintele Joachim Gauck şi-au anunţat prezenţa la finala Campionatului Mondial din Brazilia, unde echipa naţională a Germaniei s-a calificat marţi seară.

„Preşedintele Joachim Gauck şi cancelarul Angela Merkel se vor deplasa în Brazilia în perioada 12-14 iulie. Ei vor asista la finala Cupei Mondiale de la Rio de Janeiro, care va avea loc duminică”, se arată în comunicatul preşedinţiei Germaniei, potrivit Evz.
Pentru Angela Merkel, aceasta ar fi a doua prezenţă în Brazlia, cu ocazia competiţiei, ea participând şi la meciul disputat de Germania împotriva Portugaliei, din grupe. Atunci, nemţii au câştigat cu scorul de 4 la 0. După acel meci, pe internet a început să circule o poze care o înfăţişa pe Angela Merkel într-un selfie, împreună cu jucătorul Lukas Podolski.
Angela Merkel a fost prezentă la câteva meciuri ale echipei şi în anul 2006, atunci când competiţia a fost organizată în Germania.
Amintim că Germania s-a calificat în finala Campionatului Mondial din Brazilia după ce a umilit reprezentativa ţării gazdă, scor 7 la 1.

PC: advertolog.com
PC: advertolog.com
PC: telegraph.co.uk
PC: telegraph.co.uk
PC: dawn.com
PC: dawn.com
PC: kronehit.at
PC: kronehit.at

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente