Top știri din weekend: 7-8 iunie

collage_top.jpg
Foto: Cele mai accesate articole de pe #diez, publicate în weekendul 7-8 iunie 2014. PC: colaj #diez

Cover-uri celebre, fetiță nou-născută, rochii maxi, căpșuni moldovenești și multe filme în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 7-8 iunie 2014.

#1. Angela Gonța și Vlad Filat au devenit părinți

Fosta prezentatoarea de la ProTV, Angela Gonța a născut o fetiță. Anunțul a fost făcut de soțul acesteia, prin intermediul rețelei de socializare Facebook, acum câteva clipe.

#2. Marina Cemberji, fata cu mii de vizualizări pe YouTube pentru cover-urile unor piese celebre

Marina Cemberji este o tânără talentată care se face remarcată prin cover-urile unor piese celebre, pe care le postează pe YouTube. Vă invităm să o cunoașteți pe tânăra care a reușit să-l impresioneze și pe Carla’s Dream într-una din înregistrările sale.

#3. Cele mai frumoase rochii maxi de purtat în această vară

Fustele maxi sunt unul din acele tendințe clasice care, practic, nu se demodează niciodată. Totul e să știi cum s-o porți și s-o adaptezi în funcție de sezon și starea ta de spirit.

#4. Căpșunele unui tânăr agricultor din Moldova cuceresc piața externă

Cu multă ambiţie şi tenacitate, un om de afaceri din satul Costești, Ialoveni, a decis să facă acasă agricultură după modelul pe care l-a văzut în Occident. Și chiar dacă e abia la început de drum, Oleg Mereacre se poate mândri deja cu primele reușite. Are viziune, ştie ce vrea şi unde trebuie să ajungă.

#5. Cele 5 premiere cinematografice mondiale ale lunii iunie

Pentru această vară cineaștii americani ne promit câteva filme interesante. #diez vă prezintă cele cinci premiere mondiale din prima lună de vară.

#6. Tinerii sunt invitați să aplice la Forumul Mondial pentru Democrație de la Strasbourg

Tinerii între 16 și 30 de ani, sunt invitați să participe la Forumul Mondial pentru Democrație de la Strasbourg, în perioada 3 – 5 noiembrie, 2014.

#7. 5 alimente de evitat pentru un zâmbet sănătos

Unul dintre secretele unui zâmbet sănătos constă în adoptarea unei diete alimentare corecte, care ne ajută să ne păstrăm zâmbetul strălucitor şi gingiile sănătoase. Iată care sunt cinci alimente pe care specialiștii ne recomandă să le evităm.

#8. Top 9 filme în care apar plaje și paradisuri tropicale

Căldura de afară ne alungă trup și suflet pe plajele însorite. Râvnim la o vacanță îndepărtată pentru armonie interioară, liniște și amintiri, pentru că pe fundalul sunetului de valuri, se nasc idile și se reaprind iubirile. Weekend-ul acesta mergem la plajă, în fața calculatorului. Vizionare plăcută.

#9. Erasmus – experiența europeană care îi schimbă pe studenții moldoveni

De câţiva ani, prin intermediul Programului de mobilitate academică „Erasmus”, studenţii moldoveni au ocazia să învețe cot la cot cu semenii lor din universităţile europene. În timp, lucrând într-o limbă străină şi călătorind prin Europa, tinerii îşi schimbă percepţia asupra studiilor. Absenţa plagiatului, feedbackul rapid şi noile modalităţi de predare sunt printre avantajele programului, remarcate de tineri.

#10. Studenții pot merge la vizite de studiu în Polonia

Studenții din Moldova, alături de cei din Belarus, Rusia și Ucraina, sunt invitați să participe la programul Vizite de Studiu în Polonia (Study Tours to Poland).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente