(video) Un tânăr de 20 de ani a decedat într-un accident rutier

ar_stefan_voda_0
Foto: Misiunea de descarcerare a salvatorilor din Ștefan Vodă PC: Captură video

Un tragic accident de circulație a avut loc luni dimineață, în jurul orei 7:30, pe traseul R-30, Chișinău – Ștefan Vodă. Tragedia s-a produs în apropierea localității Popeasca.

Un tragic accident de circulație a avut loc luni dimineață, în jurul orei 7:30, pe traseul R-30, Chișinău – Ștefan Vodă. Tragedia s-a produs în apropierea localității Popeasca.

Potrivit informațiilor preliminare șoferul automobilului de model „Renault Scenic” a adormit în timpul șofatul. Într-un moment dat dânsul a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit cu un camion de model „MAN”. Șoferul tirului a întreprins toate măsurile pentru a evita impactul dar a fost prea târziu.

Ca urmare a ciocnirii șoferul Renault-ului, un tânăr de 20 de ani din Telenești, a decedat pe loc iar pasagera sa, o domnișoară de aceiași vârstă din Ștefan-Vodă, în stare gravă a fost transportată la Spitalul raional Ștefan Vodă.

Persoana decedată a rămas blocată între fiarele mașinii, astfel fiind nevoie de echipa de salvatori, pentru descarcerare. Cu ajutorul utilajului specializat, șase salvatori din cadrul Unității salvatori și pompieri Căușeni și Unității salvatori și pompieri Ştefan Vodă au extras corpul neînsuflețit.

Cazul este cercetat de către organele de drept. Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale atenționează conducătorii auto să fie foarte prudenți la volan, pentru a nu-și pune viața în pericol.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente