Top știri din 3 iunie

collage_top.jpg
Foto: Cele mai accesate articole publicate pe #diez în data de 3 iunie 2014. PC: colaj #diez

Campanie și rochie îndrăzneață, produse curioase, Barcelona, horoscop și totul despre BAC în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 3 iunie 2014.

#1. Caz tragic după BAC. Un tânăr a tamponat mortal o colegă de clasă

Procuratura Anenii Noi a obţinut sentinţă de condamnare pentru un tânăr de 20 de ani din satului Speia, care acum un an a accidentat doi pietoni, unul dintre care a decedat pe loc.

#2. BAC 2014: La primul examen de bacalaureat 12 elevi au fost dați afară

12 elevi au fost daţi afară de la primul examen de Bacalaureat din acest an. Elevii au fost prinşi în timp ce copiau. Anunţul a fost făcut de către şeful Agenţiei de Asigurare a Calităţii, Anatol Topală.

#3. Rihanna, într-o rochie transparentă la premiile CFDA 2014

Criticile nu au întârziat să apară odată ce Rihanna a pășit pe covorul roșu la ceremonia Council of Fashion. Artista fost extrem de frumoasă, iar ținuta i-a evidențiat formele perfecte și desigur, a fost cea mai curajoasa apariție la un astfel de eveniment din toate timpurile.

#4. „Arată-mi sânii tăi!” – campanie de prevenire a abuzurilor sexuale pe internet

Organizaţia MediaPoint dă start campaniei “Copilul tău merită un acces sigur şi echilibrat la internet”, campanie ce îşi propune să informeze şi să educe populaţia despre riscurile şi părţile negative ale spaţiului cibernetic.

#5. Horoscop pentru luna iunie 2014

Poziția obiectelor astrale este una complicată de aceea, iunie, poate aduce ciocniri, crize, răsturnări de situație și bulversări neașteptate. Lucrurile o pot lua razna când te aștepți mai puțin, așa că nu-ți asuma riscuri, evită conflictele și ține mereu la îndemână un plan de rezervă.

#6. BAC 2014: Mesajul Maiei Sandu elevilor care susțin examenele de bacalaureat

Începând de astăzi, 3 iunie, se dă stratul sesiunii examenelor de bacalaureat 2014. Ministrul Educației, Maia Sandu, a transmis un mesaj elevilor, părinților și cadrelor didactice care sunt direct implicați în procesul de e bacalaureatului. Ca și anul precedent, ministerul este hotărât să combată fraudele din această sesiune.

#7. Cele mai curioase produse de la primul târg al producătorilor autohtoni

Rețetele tradiționale sunt la mare căutare în ziua de azi. Și ce metodă poate fi mai eficientă decât orientarea spre producătorii autohtoni atunci când este vorba de produse de panificație, lactate, mezeluri și chiar fructe de pădure. Le găsești pe toate la MoldMart – târgul producătorilor autohtoni.

#8. BAC 2014: Topul disciplinelor la care se descurcă cel mai bine liceenii de la profilul Umanist

Echipa #diez studiază foarte minuțios raportul Examenelor de Bacalaureat din 2013 pentru a vedea tendințe ale Bacalaureatului din 2014 și unde actualii liceeni ar putea să vadă unde ar trebui să pună mai mult accent.

#9. BAC 2014: Topul disciplinelor la care se descurcă cel mai bine liceenii de la profilul Real

Echipa #diez studiază foarte minuțios raportul Examenelor de Bacalaureat din 2013 pentru a vedea tendințe ale Bacalaureatului din 2014 și unde actualii liceeni ar putea să vadă unde ar trebui să pună mai mult accent.

#10. De astăzi, moldovenii pot zbura direct spre Barcelona

Din 3 iunie moldovenii se pot bucura de operele lui Antoni Gaudi precum Sagrada Familia si Park Guel sau obiectivele turistice ca Placa d’Espanya, Catedrala La Seu sau Muzeul Ciocolatei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente