Participă și tu la cea de-a patra ediție a Școlii de Vară pentru Tinerii Lideri

great-creativity_2004851i
Foto: PC: i.telegraph.co.uk

Ambasada Marii Britanii la Chișinău organizează a patra ediție a școlii de vară pentru tinerii lideri „VZLYOT”. Evenimentul va avea loc între 6 și 11 iulie 2014.

Școala este o platformă de dezvoltare a abilităților de lideri, a gândirii strategice, pentru tinerii activi. În cadrul școlii, participanții vor învăța să identifice și să rezolve probleme, să lucreze în echipă și să-și dezvolte abilitatea de ține discursuri în public.

Proiectul este de asemenea o oportunitate pentru tinerii din comunitățile de pe ambele maluri ale Nistrului de a comunica, de a se întâlni și de a învăța unii de la alții, implementând împreună proiecte pentru beneficiul comunității pe care o reprezintă.

Anul acesta, școala de vară se va concentra pe modelul englez de dezbateri parlamentare, studierea conflictelor și științelor politice. Participanții vor avea ocazia să întâlnească experți în domeniile respective.

Candidații interesați sunt așteptați să-și trimită CV-ul și formularul de aplicare din link până la 20 iunie, 2014, Aureliei Pirlitanu la adresa de e-mail: [email protected]

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente