(video) Un adolescent este bănuit că ar fi furat trei automobile

furt-1366711522
Foto: Bănuit că ar fi furat trei automobile PC: ziarulapulum.ro

Un minor în vârstă de 16 ani, originar din raionul Nisporeni, a fost reținut fiind bănuit de furtul a trei unități de transport din sectorul Buiucani al Capitalei. Minorul anterior a fost judecat condiționat pentru infracţiuni similare înregistrate pe teritoriul raionului Nisporeni.

Adolescentul a recunoscut că automobilele le-ar fi furat cu scopul de a se plimba sau pentru a le vinde la metal uzat. Prima unitate de transport de model „Vaz”, a fost furată din curtea unui bloc de locuit din sectorul Buiucani, pe care intenționa să o vândă la fier uzat, însă a fost procurată de un bărbat la prețul de 2.000 lei. Celelalte două automobile de modelele „Vaz” şi „Suzuki” au fost deteriorate în timp ce se deplasa spre Nisporeni, după ce le-ar fi răpit din Chişinău, fiind abandonate la marginea carosabilului.

Despre incidentele în care ar fi fost implicat minorul, poliţiştii au informat părinţii acestuia şi au dispus iniţierea a trei cauze penale pentru furt şi răpire de automobile. Dacă instanța de judecata îl va recunoaşte vinovat de cele incriminate, minorul riscă amendă în mărime de la 10.000 la 20 .00 lei sau închisoare pe un termen de la 1 până la 3 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente