Top știri din 26 mai

collage_top.jpg
Foto: Cele mai accesate articole de pe #diez publicate la 26 mai 2014. PC: colaj #diez

Magazin improvizat, absolvenți premiați, muzică pentru săptămâna aceasta și tineri gentlemeni în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 26 mai 2014.

#1. O tânără și-a deschis un magazin improvizat de haine într-un apartament din Chișinău

Încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii de galanterie în asortiment pentru dame, expuse la vânzare în lipsa actelor obligatorii, au fost depistate de către ofițerii de investigare a fraudelor economice la un magazin improvizat într-un apartament din Capitală.

#2. Fashionistele din capitală s-au adunat la “Gaderobe – al meu pentru tine”

“Gaderobe – al meu pentru tine” a adunat duminică, 25 mai, fashionistele din capitală la o cană de ceai, shopping și muzică bună. Cele mai norocoase au achiziționat haine și accesorii la prețuri extrem de mici.

#3. Gala Absolventului 2014. Cei mai buni absolvenți din Chișinău au fost premiați

Cei mai buni elevi din municipiul Chișinău au fost premiați duminică, 25 mai, în cadrul Galei Absolventului 2014. Câștigătorii au fost desemnați la profilurile real, umanist, artistic şi sportiv.

#4. Playlistul săptămânal de la Dika Cheptine

Dika este un om deosebit, este frumoasă la chip și suflet. Carismatică și plină de viață, aduce strălucire în ochii femeilor pe care le “transformă” din rățuște în adevărate dive de la Hollywood. Vezi în articol playlistul ei pentru această săptămână.

#5. O nouă ediție Academy of Manliness a luat sfârșit

Duminică, 25 mai, a avut loc evenimentul de închidere a celei de-a doua ediții a proiectului Academy of Manliness.

#6. Cu ce atuuri vrea să câștige moldoveanul Valeriu Guțu titlu de Mr World 2014

Republica Moldova va participa pentru prima dată în cadrul competiției „Mister World”. Modelul internațional Valeriu Guțu a fost desemnat să reprezinte țara noastră în cadrul Mister World 2014 – competiția de modele masculine numărul 1 la nivel mondial.

#7. BAC 2014: Primarul Dorin Chirtoacă propune o simulare de BAC la un liceu din Chișinău

Sesiunea de examinare pentru elevii din clasa a IX-a şi clasa a XII-a îşi are startul la începutul lunii iunie. Specialiştii de la Ministerul Educaţiei şi de la Direcţia generală educaţie, tineret şi sport din municipiul Chişinău anunţă că au finalizat metodele de prevenire a scurgerilor de informaţii.

#8. Puful de plop de pe străzile Chișinăului – mai mult decât de o simplă alergie

Sfârșitul primăverii ne aduce odată cu zilele însorite și unele neplăceri, precum puful de plop. Află ce spun medicii despre „ninsoarea de primăvară” și de ce ar trebui să o evităm pe cât e posibil.

#9. Guvernul Slovaciei oferă burse studenților moldoveni

Studenții moldoveni au posibilitatea de a câștiga o bursă de studii din partea Guvernului Slovaciei, pentru anul academic 2014-2015. Acțiunea face parte din programul de asistență oficială pentru dezvoltare inițiat de către Republica Slovacă prin oferirea de burse tinerilor din anumite țări, în cadrul universităților publice.

#10. Rezultate preliminare la alegerile din Ucraina: pentru Poroșenko au votat 54,8%

Comisia Electorală Centrală a prelucrat 33,2% din protocoalele comisiilor electorale din secțiile de votare pentru numărarea voturilor în cadrul alegerilor prezidențiale anticipate din 25 mai.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente