Renumita rețea de socializare a introdus careva schimbări în setările de confidențialitate a profilelor internauților.

Până acum, când cineva se înregistra pe Facebook, postările sale erau automat programate să apară publice, ceea ce ar însemna că toate fotografiile și informația pe care o posta persoana, erau vizibile și puteau fi acceste de oricine, relevă Huffington Post.

Deacum toți cei ce se înregistrează vor avea automat programate postările vizibile doar pentru prieteni. Facebook de asemenea a anunțat că extinde „Privacy Checkup” care va explica oamenilor despre postările lor și siguranța acestora. Vă poate apărea ceva de acest fel:

PC: .huffingtonpost.com

PC: .huffingtonpost.com

În acest „privacy checkup” veți putea vedea setările dumneavoastră de confidențialitate și să le schimbați.

PC: huffingtonpost.com

PC: huffingtonpost.com