Top știri din weekend: 17-18 mai

collage_top.jpg
Foto: Cele mai accesate articole de pe #diez din 17-18 mai 2014. PC: colaj #diez

Câștigătorii „Românii au Talent”, moldoveni care n-au ajuns în Europa, femeie pentru o zi și filme franceze în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 17-18 mai 2014.

#1. Brio Sonores sunt marii câștigători „Românii au Talent”

Cei opt băieți din Brio Sonores au convins publicul că merită titlul de “cei mai talentați români” și marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

#2. Au fost înregistrate primele cazuri când cetățenii RM nu au fost lăsați să plece în UE

De la 28 aprilie, de când moldovenii pot călători fără vize în UE, iar până în prezent doar patru cetățeni ai Republicii Moldova nu au fost lăsați să traverseze frontiera în baza pașaportului biometric.

#3. (vox) Ce ai face dacă ai fi pentru o zi femeie?

Cât de greu e să înțelegi o femeie? Cum fac atâtea lucruri odată? Cum e să te machiezi? Acestea sunt întrebările care se perindă în mintea multor bărbați. Dacă tot am făcut un vox cu fetele de pe Facebook de ce să nu vedem ce ne zic și haiducii noștri. Vedeți mai jos rezultatul.

#4. Parada LGBT întâlnită cu huiduieli și violență

Astăzi în capitală a avut loc Marșul Egalității organizat de comunitatea LGBT și a simpatizanților acestora. Marșul nu a trecut fără incidente, fiind huiduit de contramanifestanți.

#5. Cât mint bărbații în funcție de zodia lor

Este bine știut că bărbații, la fel ca și copiii, au o abilitate unică de a minți. Bărbaţii mint de cele mai multe ori din dorinţa de a proteja persoana iubită, dar şi din orgoliu.

#6. 9 filme franceze pe care să le priveşti în weekend

Săptămâna dedicată Franţei se încheie cu o listă de filme pe care să le priveşti stând comod în pat cu o ceaşcă mare de ciocolată fierbinte.

#7. 12 motive pentru care a meritat să vii la Noaptea Muzeelor

Expoziții, concerte, recitaluri, demonstrații de mânuire a armelor medievale, fire show – toate la un singur eveniment: „Noaptea Muzeelor”. #diez vă prezintă 12 motive pentru care merita să veniți la eveniment.

#8. Diferit nu înseamnă urât: primul model din lume cu o anomalie a pielii

Chantelle Brown-Young este, probabil, primul şi singurul model din lume care suferă de vitiligo, o condiţie care cauzează depigmentarea pielii. Tânăra a devenit ulterior model la „America’s Next Top Model”.

#9. Harta celor mai valoroase resurse din fiecare țară. Care-i bogăția Moldovei?

Folosind datele CIA Factbook, GlobalPost a etichetat fiecare țară din lume cu cea mai mare valoare de export, adică cu marfa de pe piața mondială care aduce cei mai mulți bani țării.

#10. Cum arăta etalonul frumuseții o jumătate de secol în urmă

Miss Universe 1953 s-a organizat la Long Beach, California, USA, la data de 17 iulie 1953. La concurs s-au înscris 27 candidate din 24 de ţări. Competiţia a fost câştigată de tânăra de 18 ani, Christiane Martel (Miss Franţa).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente