Top știri din 16 mai

collage_top.jpg
Foto: Cele mai accesate articole de pe #diez din 16 mai 2014. PC: colaj #diez

Medalie de aur la Olimpiada Internațională de Ecologie, ținute excepționale la Cannes, călătorie în Asia și multe altele în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 16 mai 2014.

#1. O tânără de 20 de ani a murit într-un accident rutier la Ciocana

O tânără de aproximativ 20 de ani a murit, azi dimineață, în urma unui accident rutier. Tânăra se afla în mașina pe care o conducea prietena sa. Din cauza vitezei excesive, șoferița a pierdut controlul asupra volanului.

#2. O liceană din Chișinău a obţinut medalia de aur la Olimpiada Internaţională de Ecologie

Buza Gabriela, elevă în clasa a XI-a la Liceul Teoretic „Orizont Buiucani” din Chișinău, a câștigat medalia de aur la Olimpiada Internațională de Ecologie, care a avut loc în perioada 9-12 mai 2014 la Istanbul, Turcia.

#3. O tânără de 19 ani din Chișinău găsită spânzurată în apartament

Găsită spânzurată în apartament. Este vorba de o tânără de 19 ani din sectorul Ciocana al capitalei. Fata a fost găsită ieri, de către o vecină.

#4. Cannes 2014: ce ținute au purtat vedetele pe covorul roșu

În fiecare an, luna mai aduce pe Rivieră Franceză nume celebre din industria cinematografică mondială, iar covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes se transformă într-o paradă a celor mai stilate ținute create de designeri de top.

#5. Profesor universitar, în vârstă de 76 de ani, acuzat de hărţuirea sexuală a unei studente

Un profesor universitar din capitală este învinuit de procurori de hărțuirea sexuală a unei studente. Cazul a ajuns în atenția procurorilor, după ce studenta a depus o plângere în care reclama comportamentul nepotrivit al profesorului în vârstă de 76 de ani.

#7. Ministrul regiunii separatiste Luhansk a pozat nud și cu alcool

Utilizatorii rețelelor de socializare au găsit fotografii compromițătoare cu ministrul de externe (în alte surse ministrul culturii) al republicii autoproclamate Luhansk – Irina Filatova, care pozează în costum de baie (uneori și fără el), cu țigări și alcool, pe fundalul Donbasului.

#8. Irina Crețu – Impresii despre Tărâmul Superlativelor

Iris Crețu a călătorit de câteva ori prin ţările din Asia şi chiar acum o săptămână a revenit din una din cele mai lungi călătorii ale sale în această parte a lumii.

#9. Hotelul Leogrand va fi închis în perioada iunie – septembrie 2015

După ce ieri, 15 mai, grupul Carlson Rezidor a anunțat transformarea hotelului Leogrand în hotelul de cinci stele – Radisson Blu, au apărut informații precum hotelul Leogrand va fi închis în perioada iunie-septembrie 2015, pentru lucrările de construcție și renovare.

#10. Primul Festivalul Medieval din Moldova – pentru cei care preferă călătoriile în timp

Sute de luptători, costume, arme, muzică și dansuri, program special pentru copii, teatru în aer liber și iarmaroace tematice la Festivalul Medieval, organizat în incinta Complexului Etno-Cultural VATRA în perioada 31 mai – 1 iunie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente