(foto, video) Ziua Olimpică va fi organizată pe 24 mai la Chișinău

DSC_7246res
Foto: PC: Olympic.md

Comitetul Național Olimpic și Sportiv invită pe 24 mai, în Piața Marii Adunări Naționale, toți doritorii la sărbătoarea sportului – „OLYMPIC FEST 2014”, care promite a fi „cel mai sportiv eveniment al anului”.

Dedicată Zilei Olimpice Mondiale, Olympic Fest reprezintă un festival sportiv care se va desfășura în Piața Marii Adunări Naționale și va oferi participanților, indiferent de abilitățile sportive, vârstă sau ocupație, posibilitatea să practice diverse genuri de sport: tenis de câmp, taekwondo, scrimă, tir, trânta, box, karate, fotbal, haltere, basketball în zone de activități amenajate, sub supravegherea instructorilor sportivi.

traseu

În cadrul evenimentului va avea loc și tradiționala Cursă Olimpică pe distanța de 3,5 km, precedată de un flashmob pentru promovarea valorilor olimpice „Respect, Prietenie, Excelență”.

La activități vor participa și medaliații olimpici, care vor distribui autografe lângă panoul olimpic. După cursă, va avea loc un meci de fotbal între echipele de politicieni și artiști. La eveniment sunt așteptați peste 10.000 de participanți, iar fiecare dintre aceștia va primi câte un tricou cadou.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente