Top știri din 2 mai

collage_top.jpg
Foto: Cele mai accesate articole de pe #diez din 2 mai 2014. PC: colaj #diez

Detalii despre ziua petrecută de tineri în Atena, modele originare din Moldova, artă modernă redefinită și sfaturi despre călătorii în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 2 mai 2014.

#1. Citește eseurile câștigătoare din concursul „Fii primul care zboară fără viză în Europa”

Douăzeci și cinci de studenți, câștigători ai concursului „Fii primul care zboară fără viză în Europa”, organizat de Guvern și Compania publică „Teleradio-Moldova”, au însoțit delegația oficială a Republicii Moldova care a zburat la Atena pentru evenimentul „Fără vize în UE”.

#2. John Onoje a apărut pe un portal american de știri

Portalul american OZY a luat un interviu de la cunoscutul activist moldovean, originar din Sierra Leone, John Onoje.

#3. 9 sfaturi de călătorie de la Paulo Coelho

Scriitorul brazilian Paulo Coelho şi-a făcut un blog, în care publică reflecţii personale, curiozităţi şi lecţii învăţate din viaţa de zi cu zi. Mai jos găsiţi sfaturi pentru o călătorie memorabilă.

#4. Top 10 cele mai frumoase modele originare din Moldova (partea a II-a)

Moldova are doar femei frumoase și foarte frumoase, asta ne confirmă agențiile internaționale de modă pentru care lucrează modelele noastre. #diez a ales 10 cele mai frumoase dintre ele.

#5. (selfie) Călătoria în Grecia a delegației RM din 20 puncte de vedere

Pentru a vedea un oraș este nevoie de mai multe zile, pentru o vizită de lucru sunt de ajuns și câteva ore. După ce ați citit și ați văzut mai multe despre Avionul fără vize, echipa #diez vă prezintă câteva detalii din culise pentru a vă face o imagine cum s-au petrecut toate lucrurile.

#6. Union Fenosa anunţă posibile deconectări electrice pentru 5 mai

Pentru îmbunătăţirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S. „RED UNION FENOSA” S.A. anunţă că luni, 5 mai, vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice în anumite perioadele de timp.

#7. Filmul incendiului care a mistuit 28 de mansarde la Botanica

Reamintim că ieri, 1 mai, un incendiu devastator a izbucnit la mansarda unui bloc de pe strada Independenţei din sectorul Botanica care a mistuit 28 de apartamente.

#8. Situație critică în estul Ucrainei: cel puțin două persoane au murit

În Sloviansk au început operațiunile antiteroriste la scară largă: elicopterele sunt împușcate, posturile de poliție asaltate, există morți.

#9. Coicev Alexandr redefinește conceptul de artă modernă

Începând cu 1 mai, în holul Shopping MallDova, se va desfășura expoziția de sculptură din metal uzat a lui Coicev Alexandr.

#10. Primele versiuni ale incendiului care a mistuit 28 de apartamente la Botanica

Una din versiunile declanșării incendiului din strada Independenţei 10/2, care a mistuit 28 de apartamente la o mansardă, ar fi un scurtcircuit.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente