Playlist săptămânal de la Vlada Ciobanu

1375875_10151644199292115_758253111_n
Foto: PC: Arhiva personală

Vlada Ciobanu este una din tinerele formatoare de opinie, cu blog (*vladaciobanu.com), cu poziție și gusturi muzicale bune și când scriem ”bune” asta înseamnă Nouvelle Vague și The Chemical Brothers, adunate toate, cu grijă, într-un playlist.

#1 LUNI: Max Richter – ”Spring 1”

Pentru că nu prea vrei la lucru. Pentru că urmează alte patru zile. Însă ieşi afară. Totul este verde, miroase a liliac şi a primăvară. Şi tragi aer în piept, şi te bucuri. Cel mai bun soundtrack pentru asta e Max Richter.

#2 MARȚI: Play That Funky Music – ”Wild Cherry”

Marţi nu-i luni. Este energie. Se poate încă de schimbat lumea. De-o schimbat încet şi relaxat. Sub ritmuri funk.

#3 MIERCURI: Tame Impala – ”Feels Like We Only Go Backwards”

Miercuri nu-i nici încolo, nici încoace. Ca 3 pm la Sartre, ori prea devreme, ori prea târziu de făcut ceva. De aceea te învârteşti pe scaun şi asculţi Tame Impala.

#4 JOI: The Smiths – ”There is a light that never goes out”

Joi pe la amurg, când soarele străluceşte aşa că totul e frumos, nu vrei acasă. Cauţi aventuri. Şi vrei, vrei fix ca în cântec: Take me out tonight Where there’s music and there’s people And they’re young and alive Driving in your car I never never want to go home Because I haven’t got one Anymore.

#5 VINERI: Nouvelle Vague – ”Friday Night Saturday Morning”

Only Robinson Crusoe had everything done by Friday. Şi atunci ne resemnăm şi începem a scrie mesaje şi a suna prietenii.

#6 SÂMBĂTĂ: The Smashing Pumpkins – ”Tonight, Tonight”

Sâmbăta începe la amiază, cu promisiunea: azi dorm! Însă Smashing Pumpkins zice: The impossible is possible tonight. Eu mereu îi cred pe Smashing Pumpkins. Din fragedă adolescenţă.

#7 DUMINICĂ: The Chemical Brothers – ”Asleep from Day”

O zi liniştită. Citit în parc, o apă plată la terasă sau uitat la iarbă, păsări şi gândit la Univers. Nu este cântec mai bun pentru asta decât Asleep from Day.

Nici *Bonusul nu întârzie să apară pentru oamenii care știu să aștepte și să aștepte ceva bunișor: Мегаполис — ”Супертанго”

Taguri: #playlist
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente